Deze Bekende Nederlander praat openlijk over Joost Klein: ‘Hij is moeilijk, heel erg moeilijk’

joojpg

Bij het Eurovisie Songfestival zorgde Joost Klein voor ophef achter de schermen door niet gefilmd te willen worden na zijn optreden. Privé-baas Evert Santegoeds reageert: “Nee, dat is geen doen,”.


Tijdens het Songfestival werden alle artiesten backstage gefilmd door een cameravrouw, met de beelden later gedeeld op TikTok.


Joost Klein was de enige die niet gefilmd wilde worden na zijn optreden vanwege een eerbetoon aan zijn overleden ouders.


Ondanks zijn verzoek, werd er niet aan voldaan en stond de cameravrouw na de tweede halve finale opnieuw klaar, wat voor Joost te veel was.


Evert Santegoeds noemt zijn gedrag onvoorstelbaar. “Hij is lastig, heel erg lastig. Hij was onderdeel van de grootste tv-show op de planeet en niet andersom.”

”Joost Klein draait niet alles om zichzelf. Die realisatie heeft hij nooit gehad en blijkbaar heeft AvroTros dit ook niet duidelijk aan hem gecommuniceerd voorafgaand aan het gebeuren,” meldt hij in de podcast Strikt Privé.

Evert betoogt dat zo’n eis om niet gefilmd te worden, op professioneel vlak niet gepast is. “Hoe kan zoiets in je opkomen? Je neemt deel aan de grootste tv-show ter wereld en je wenst niet vastgelegd te worden op beeld? Iemand maakte zelfs een vergelijking met Diana op de skipiste. Wat heeft dat ermee te maken?”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Evert voegt eraan toe: “Je neemt deel aan een tv-show en dan moet een camerateam weten: die persoon in dat blauwe pak wenst niet gefilmd te worden wanneer hij het podium verlaat, en die persoon in die groene jurk niet wanneer ze koffie gaat halen. Kom op zeg, dat is toch niet te doen?”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Het is overduidelijk dat Evert niet dezelfde standpunten deelt als Joost. “Wat een vertoning jongens, al met al. Waarom hebben we al die tijd hieraan besteed?”

“Die man in het blauwe pak met puntschouders vroeg Israël om een antwoord, terwijl hij zelf nooit vragen heeft beantwoord,” vertelt een bron.

Zelfs bij zijn aankomst op Lelystad Airport vermeed Joost de pers. “Landing in Lelystad met een geblindeerde bus is echt opvallend,” zegt Evert.

Showkenner Bart Ettekoven steunt Joost echter. Hij zegt in Shownieuws: “Het lijkt erop dat ze het heeft overdreven en een beetje aan het zeuren is,”

“Hij probeerde zijn excuses aan te bieden, maar zij weigerde deze. Dat zegt ook wel iets,” meldt een andere bron.

Oei… De ene na de andere uithaal!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven