Grote problemen voor Maxime en Leroy: Huis niet te verkopen door nieuw probleem!

WhatsApp Image 2024 05 26 at 113629jpg

In het afgelopen jaar hebben Maxime Meiland en haar partner Leroy Molkenboer een weelderige villa gekocht voor een bedrag van 2,2 miljoen euro.

Ondanks de ogenschijnlijke weelde blijken de financiële verplichtingen aanzienlijk te zijn. De maandelijkse hypotheeklast bedraagt maar liefst 14.000 euro.

Kritiek aan het adres van Leroy Molkenboer: ‘Wat gebeurt er op foto twee?’

Bovendien heeft hun huis een energielabel ‘G’, wat resulteert in hoge stookkosten bovenop de maandelijkse hypotheekbetalingen.

Kritiek aan het adres van Leroy Molkenboer: ‘Moet waarschijnlijk ontslagen worden’

Om de financiële last te verminderen, hebben ze drastisch gesneden in hun uitgaven. De dure auto is ingeruild voor een zuiniger model en de villa is opnieuw te koop gezet voor hetzelfde bedrag van 2,2 miljoen euro.

Leroy Molkenboer reageert op zeer lelijke opmerking die zijn vrouw Maxime krijgt!

De woning staat echter al geruime tijd te koop, terwijl de maandelijkse kosten blijven toenemen. Naast de kosten voor modernisering en isolatie van het huis, die naar verwachting zullen oplopen.Naar schatting meer dan 2,5 miljoen euro bedragen, maar er doet zich nog een ander probleem voor.

Huwelijk Maxime en Leroy staat op klappen: ‘Dat geef ik je nu al op een briefje’

De muren zijn slechts geverfd door Maxime en Leroy, maar om de villa echt op te knappen is aanzienlijke investering noodzakelijk.

Donkere donderwolken boven het hoofd van Maxime en Leroy: Betekent dit einde oefening?

Harry Mens benadrukt in de Story nog een extra kwestie: de locatie van de villa is niet gunstig. “Het huis van Maxime bevindt zich langs een drukke weg, wat niet de meest populaire plek in Noordwijk is,” verklaart Harry.

“In een oververhitte markt werd de woning een paar jaar geleden voor de vraagprijs verkocht, maar dat is nu niet meer het geval. Er is meer aanbod, waardoor kopers kritischer zijn.”


”Maxime woont niet op de gebruikelijke plek voor mensen die twee miljoen of meer te besteden hebben; zij kiezen eerder voor exclusievere locaties als Zuidduinen of de Koningin Astrid Boulevard.”

Maxime Meiland onthult wat over de geruchten en geeft een tipje van de sluier.

Het ziet ernaar uit dat Maxime en Leroy geconfronteerd zullen worden met een aanzienlijke restschuld.

1. Dit inzicht hadden ze wellicht kunnen hebben toen ze het huis aanschaften.
2. Het wacht hen een uitdagende toekomst.
3. De situatie zal niet op applaus kunnen rekenen van het koppel.
4. Mogelijk hadden ze andere keuzes moeten overwegen destijds.
5. Het pad dat ze moeten bewandelen, belooft lang te zijn.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven