Cheryl (63) en haar man (26) verwachten een baby: ‘We zijn zo blij’

WhatsApp Image 2024 05 31 at 204122 1jpg

In een video op YouTube deelden de 63-jarige Cheryl en haar 26-jarige echtgenoot Quran vreugdevol nieuws: ze verwachten samen hun eerste kind. “We zijn zo gelukkig!”

Cheryl, moeder van zeven kinderen en oma van achttien kleinkinderen, koesterde altijd de wens om met haar 37 jaar jongere echtgenoot Quran, een kind te krijgen.

Sinds 2022 waren ze vastbesloten om hun kinderwens te vervullen. Vanwege Cheryl’s leeftijd was ze niet meer in staat om zelf zwanger te worden, dus startten ze de zoektocht naar een draagmoeder.

Ondanks dat de eerste draagmoeder niet aan de contractuele vereisten voldeed en het contact verbroken werd, hebben ze nu toch succes gevonden.

In de video toont Cheryl trots een echo van hun huidige draagmoeder. “Het is geweldig dat wij ouders gaan worden,” vertelt Cheryl stralend. “We krijgen eindelijk onze eigen familie.”

”Er is nog nooit zo’n vreugde gevoeld door mij bij mijn andere kinderen,” merkt ze op, vol vertrouwen dat ze en Quran geweldige ouders zullen blijken te zijn.

Quran deelt dat zijn emoties overweldigden toen hij vernam dat hun wens uiteindelijk uitkomt. “Dit wordt mijn allereerste kind. Nog nooit heb ik zoveel genegenheid gevoeld.”

Ondanks dat Cheryl niet de biologische moeder zal zijn, maakt dat voor Quran geen verschil. “Verwantschap wordt niet bepaald door bloed en zij zal ongetwijfeld de meest fantastische moeder worden.”

Hoewel Quran teleurgesteld is dat het kind niet op Cheryl zal lijken, zijn de reacties hoofdzakelijk positief en vervuld van vreugde voor het koppel.

1. Hun samenzijn wordt bekroond met een kindje.
2. Hij is overtuigd dat zij de meest fantastische moeder zal zijn.
3. Deze grootmoeder krijgt een tweede kans als moeder!
4. Het duo straalt van geluk.
5. Hun grootste verlangen zal werkelijkheid worden!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven