Passagiers in vliegtuig filmen UFO: “Het is zeker geen drone!”

ufoojpg

Tijdens een vlucht boven LaGuardia Airport in de Verenigde Staten, zag Michelle Reyes op 25 maart een ‘vliegende cilinder’ in de lucht.

De volgende dag plaatste ze een video van het incident op Facebook met de vraag: “Ik zag gisteren een ufo toen ik naar huis ging! Kan iemand me helpen identificeren wat dit is?!”

Dit zorgde voor diverse speculaties op sociale media over het object. Michelle vertelde in een interview met NewsNation op 24 april:

“Mijn eerste reactie was om de FAA (Federal Aviation Administration) te e-mailen over wat ik gezien had.”

”Het zou eventueel een veiligheidsprobleem kunnen vormen, maar ik heb jammer genoeg niets van hen vernomen, ze hebben mijn e-mail niet beantwoord.”

Een andere persoon had ook hetzelfde fenomeen opgemerkt als Michelle. Ze zei: “Het is zenuwslopend dat iemand anders ook zag wat ik zag,” en voegde eraan toe dat ze hier verbaasd over was.

Thomas Wertman, werkzaam bij het Mutual UFO Network in Ohio, bekeek de beelden en merkte op dat het donkere object heel dicht bij het vliegtuig was, dat op dat moment aan het landen was.

Gezien de locatie, vorm en nabijheid van een commerciële vliegroute, achtte Thomas het onwaarschijnlijk dat het object een helikopter of drone was.

In een interview met de New York Post zei Thomas: “Drones mogen niet op die hoogte vliegen, niet legaal. Als het iets te maken had met militaire defensie of wetshandhaving, zou je het normaal gesproken niet zo dicht bij een belangrijke vluchtbaan zien. Dat zou een potentieel gevaar kunnen zijn.”

Thomas heeft een groot deel van zijn carrière besteed aan het bestuderen van ufo’s en anomaliën.

Er werd de nadruk gelegd op de ongebruikelijke aard van de waarneming na uren te hebben besteed aan het bestuderen van onverklaarbare fenomenen in de lucht.

1. De beelden wegnemen twijfels die je had.
2. Bij het bekijken van de beelden weet je niet wat je ziet.
3. Dit is bizar! Kun jij het verklaren?
4. Het object naderde het vliegtuig opvallend dichtbij.
5. De expert beschouwt deze waarneming als van ongebruikelijke aard.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven