Vrouw (63) en haar man (26) verwachten een baby: ‘We zijn heel blij’

che 1jpg

Cheryl, 63 jaar oud, en haar man Quran van 26 zijn in afwachting van hun eerste kind samen, zo maakten ze bekend in een video op YouTube. “We zijn ontzettend blij!”

Cheryl, die moeder is van zeven kinderen en grootmoeder van achttien kleinkinderen, had altijd de wens om nog een kind te krijgen met haar veel jongere partner Quran, die 37 jaar jonger is.

Sinds 2022 hebben ze geprobeerd hun kinderwens te vervullen. Vanwege Cheryl’s leeftijd was het niet meer mogelijk om zelf kinderen te krijgen, dus zijn ze op zoek gegaan naar een draagmoeder.

Hoewel de eerste draagmoeder niet voldeed aan de gestelde eisen en het contact verbroken werd, hebben ze nu toch succes.

In de video toont Cheryl vol trots een echo van hun huidige draagmoeder. “Het is fantastisch dat we ouders gaan worden,” zegt Cheryl stralend. “Eindelijk krijgen we onze eigen familie.”


”Er is nog nooit zoveel vreugde gevoeld,” merkt ze op, overtuigd van de geweldige ouders die zij en Quran zullen zijn.


Quran deelt dat hij blij tranen vergoot toen hij hoorde van de vervulling van hun langgekoesterde wens. “Dit kind wordt mijn allereerste. Ik heb nog nooit zo’n diepe genegenheid gevoeld.”


Cheryl mag dan niet de biologische moeder zijn, maar dat doet er voor Quran niet toe. “Banden van bloed maken geen familie; zij zal absoluut de ultieme moederfiguur zijn.”


Hoewel Quran betreurt dat het kind niet op Cheryl zal lijken, zijn de reacties voornamelijk hartverwarmend en gevuld met geluk voor het koppel.

1. Hun vreugde wordt bevestigd met een kleine.
2. Hij is ervan overtuigd dat zij de beste moeder ooit zal zijn.
3. Deze grootouder krijgt opnieuw de rol van moeder!
4. Het stel is extatisch gelukkig.
5. Hun ultieme droom zal uitkomen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven