Eva heeft heel slecht nieuws gekregen: ‘Einde kan misschien komen’

WhatsApp Image 2024 06 15 at 133801jpg

Eva, die bekend is van het programma Over Mijn Lijk, staat voor een uitdagende periode nu haar longtumoren gegroeid zijn. Op Instagram deelde ze het slechte nieuws met haar volgers.

“Het is weer gegroeid. Ze zien op veel plekken in de longen dat er weer groei van de tumoren optreedt. In het hoofd is het wel goed zei de arts,” begint Eva haar verhaal.

Nu staat ze voor een lastige keuze tussen chemotherapie, doorgaan met haar huidige medicatie die de tumorgroei niet stopt (wat kan leiden tot snel verslechterende gezondheid), of een experimentele behandeling.

“Allemaal niet echt ‘goed’. Al had ik ook niet heel veel anders verwacht vandaag,” schrijft ze. Ondanks haar twijfels over chemo, heeft Eva besloten het toch te proberen.

Binnen tien dagen zal ze beginnen met haar eerste chemokuur, terwijl ze momenteel medicatie gebruikt voor pijnbestrijding.

“Het einde nadert misschien,” deelde Eva emotioneel, “hopelijk slaat de chemo aan en kan ik nog een droom realiseren. Ik geef alles en ben vooral trots dat ik blijf proberen.”

De openheid van Eva over haar situatie toont haar moed en vastberadenheid in de strijd tegen haar ziekte.

Haar boodschap op social media heeft veel steun en medeleven ontvangen van haar gemeenschap, die haar nu ondersteunen in deze moeilijke tijd.

1. Eva heeft haar twijfels overwonnen en een beslissing genomen.
2. Ze krijgt veel tegenslagen te verwerken.
3. Het is een trieste situatie, we sturen haar kracht en steun.
4. Eva staat voor een moeilijke beslissing.
5. Dit is iets wat niemand zou mogen meemaken!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven