Foto van Jutta Leerdam in weinig kleding krijgt veel reacties: ‘Wat een billen!’

WhatsApp Image 2024 06 19 at 165721jpg

Recent zijn er weer bijzondere foto’s van Jutta Leerdam te zien geweest op Instagram. Dit keer staat ze naakt op het strand…

Samen met haar vriend Jake Paul geniet Jutta momenteel van een vakantie op Puerto Rico, waar ze volop genieten van het mooie weer en het strand.

Jake deelt een reeks foto’s op Instagram, waarbij ook een foto te zien is van Jutta die bijna naakt op het strand staat.

Vriendje van Jutta Leerdam heeft problemen: ‘Jake heeft een grote bek, ik wil hem pakken’

De reacties stromen binnen met veel bewondering. “Die billen!” merkt een van haar volgers op, terwijl een ander schrijft:

Jutta Leerdam gaat door een zware periode en staat telkens op het punt van huilen

“Prachtig is ze!” Daarnaast zijn haar volgers benieuwd naar de plannen voor het huwelijk van Jutta en Jake. “Wanneer gaan jullie trouwen?” vraagt een van hen.

Jutta Leerdam in het bekendste mannenblad: ‘Hier alvast een heerlijk voorproefje’

Er is eerder een hint gegeven door Jake over trouwplannen met Jutta tijdens een interview met het programma Shownieuws vorig jaar.

Nieuwe rapvideo van Jake Paul: Ongemakkelijke Jutta Leerdam krijgt rolletje in videoclip!

Hij reageerde resoluut op de vraag over zijn toekomstplannen met Jutta door te zeggen: “Om te gaan trouwen.” Er wordt gesuggereerd dat een huwelijk binnenkort kan plaatsvinden, hoewel er nog geen ring om Jutta’s vinger zit.

1. Dit kiekje kan rekenen op heel veel reacties!
2. Jutta Leerdam heeft er geen moeite mee om het te laten zien!
3. De reacties stromen binnen met heel veel complimenten.
4. Haar achterste vol in beeld!
5. Waarom ook niet, moet kunnen op het mooie strand!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven