Sylvie Meis is niet blij met Nederland: Dit zijn de redenen waarom ze denkt dat mensen kritiek op haar hebben!

WhatsApp Image 2024 06 24 at 154621jpg

Sylvie Meis kwam deze week opnieuw onder vuur te liggen vanwege haar reactie tijdens een interview, waarin ze zelfverzekerd antwoord gaf op vragen over haar inkomen.

Volgens berichten glimlachte Sylvie zelfvoldaan toen haar werd gevraagd of ze ‘meer of minder dan een ton verdiende’. Haar reactie op de kritiek was vastberaden:

Iedereen die er iets te mooi uitziet of te succesvol is en niet bang is om dat te laten zien… krijgt gewoon kritiek. Ook deze podcast, ik weet zeker dat ik daarop afgerekend ga worden.”

Volgers staan voor raadsel bij filmpje van Sylvie: ‘Hoe heeft hij dat gedaan?’

Tijdens een optreden in Vandaag Inside kreeg Sylvie harde kritiek te verduren, wat leidde tot haar opmerking over de heersende cultuur van Nederlandse praatprogramma’s:

Collega haalt snoeihard uit naar Sylvie Meis: ‘dan zou je niet verbaasd moeten zijn’

Het is anders dan de cultuur in Nederland met al die praatprogramma’s die hier zijn, waarbij het enige doel is om te klagen, klagen, klagen, klagen, klagen. Mensen kijken daar kennelijk graag naar, en dat is nog het ergste. Aan mij is het in ieder geval niet besteed.”

Volgens Sylvie wordt de televisiecultuur in stand gehouden door het scorende aspect ervan: “Het wordt in stand gehouden omdat televisiebazen weten dat het scoort. Hoe triest is dat eigenlijk?”

Sylvie verklaarde haar controversiële imago in Nederland door te zeggen: “Ik ben duidelijk ambitieus, maar ik ben ook duidelijk heel vrouwelijk.”

”Ik ben heel duidelijk glamoureus en ik ben heel duidelijk trots op mezelf en ik ben heel duidelijk sexy en ik combineer dat allemaal. En ik ben ook nog eens heel intelligent. Ik denk dat dat heel lastig is voor de oudere man op televisie.

Sylvie merkte op dat ze in Duitsland beter behandeld wordt als publiek figuur, zonder de zware kritiek van de Nederlandse media.

Onzekere Sylvie Meis overstuur: ‘Dit is de reden waarom ze niet meer in Nederland woont’

Tegelijkertijd gaf ze toe dat Duitsland ook invloedrijke media heeft, zoals Bild, waar carrières kunnen opbloeien of instorten.

Onzekere Sylvie Meis overstuur: ‘Dit is de reden waarom ze niet meer in Nederland woont’

De omstreden interview heeft Sylvie opnieuw onder de spotlights geplaatst, omringd door media-aandacht.

1. Volgens haar eigen woorden ervaart ze alles….
2. Sylvie voelt zich steeds minder verbonden met ons land en de mensen uit Nederland
3. Ze somt even alle fantastische eigenschappen van zichzelf op…
4. Er is veel kritiek ontstaan na deze opmerkelijke podcast…
5. Mevrouw Meis heeft een grote mate van zelfliefde…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven