Vrouw houdt van Rudolf de eikenboom: ‘Het is bijzonder’

rud 1jpg

Sonja Semyonova, 45 jaar oud, heeft recentelijk een opmerkelijke ontwikkeling doorgemaakt in haar liefdesleven door zichzelf te benoemen als een ‘ecosksueel’.

Het hart van Sonja is gevuld met ‘er0tische energie’, zoals ze gelooft dat de eikenboom genaamd Rudolf, die zij beschouwt als haar eeuwenoude zielsverwant, haar vervult.

Voorheen was Sonja een getrouwde vrouw, maar haar fascinatie voor flora ontstond na haar verhuizing naar Vancouver Island in 2020.

Als schrijver van ‘er0tische verhalen’ stuitte ze tijdens de lockdown op een majestueuze eikenboom tijdens haar dagelijkse boswandelingen, een ervaring die nu bijna drie jaar geleden is.

Sonja deelt: “Ik liep vijf dagen per week langs een pad dichtbij de eikenboom en voelde al snel een diepe connectie met de boom.”


In de zomer van 2021 ontstonden voor het eerst ‘er0tische gevoelens’ bij Sonja voor de imposante boom, genaamd Rudolf, waarmee de band steeds sterker werd.


Sonja beschrijft in haar verhalen het gevoel van klein zijn naast iets ‘stevigs’ en ‘gigantisch’, en ze ervaart haar liefde voor Rudolf als een totaal nieuwe beleving, ondanks haar eerdere relaties met mannen.


“De aanwezigheid die ik voel bij de boom is wat ik zoek in een fantasie met een persoon. Het is niet te vergelijken met mensen.”


”Lang heb ik verlangd naar deze er0tische golf van energie.” Sonja benadrukt dat haar ervaringen met Rudolf zich strikt op mentaal vlak afspelen en niet fysiek.

Sonja benadrukt dat ecosksualiteit geen fysieke gemeenschap tussen mensen en de natuur inhoudt.

“Het observeren van de verandering van de seizoenen is voor mij een opwindende handeling. Wanneer ik hiernaar kijk, raak ik opgewonden.”

“De overgang van de winter met zijn levenloosheid naar de lente waar alles tot leven komt en voortplanting plaatsvindt, is voor mij het meest opwindende. Er is niets dat meer opwindend is.”

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven