Vrouw trouwt met de man van haar dromen: ‘Mensen zeiden dat ik alleen op zijn geld uit was’

WhatsApp Image 2024 07 09 at 122831jpeg

Sienna Keera, 27 jaar oud, verhuisde helemaal vanuit Sydney, Australië naar Londen om bij haar echtgenoot George Keywood te wonen. Hoewel ze gelukkig zijn samen, hebben ze te maken met gemene opmerkingen online.

Een vrouw die vanuit Australië verhuisde om bij haar vriendje in Londen te zijn, nadat ze hem had ontmoet via berichten, heeft gereageerd op negatieve opmerkingen dat ze alleen bij hem is voor zijn geld.

Sienna Keera, 27 jaar oud, afkomstig uit Sydney, ontmoette haar huidige echtgenoot George Keywood nadat ze gecharmeerd was door zijn karakter in de Britse documentaire People Just Do Nothing.

Nadat ze de komedie had gezien over een illegale radiozender genaamd Kurupt FM, werd Sienna aangetrokken tot het karakter van Craig, gespeeld door George.

Sienna deelde haar verhaal met het tijdschrift Take 5 en beschreef de persoon als “een man met een maatje meer en prachtige ogen.”

Nadat ze in 2018 elkaar ontmoetten, zijn ze inmiddels getrouwd en hebben ze een tweejarige zoon genaamd Oliver.

Echter, ze krijgen dagelijks negatieve reacties van mensen die twijfelen aan de oprechtheid van hun liefde.

Hoewel ze delen van hun relatie tonen op TikTok, worden ze geconfronteerd met vermoedens dat dit alles slechts een ‘publiciteitsstunt’ is.


Sienna heeft onthuld dat ze door iemand is benaderd met de woorden: “Knipper drie keer met je ogen als je tegen je wil wordt vastgehouden.”


De trollen hadden het mis, want Sienna onthulde dat zij degene was die als eerste George benaderde.


Tijdens het kijken naar zijn show voelde ze zich steeds meer tot hem aangetrokken. Nadat ze hem op Instagram vond, stuurde ze hem een bericht waarin ze zei dat ze hem hilarisch vond.


George reageerde verrassend en ze begonnen met elkaar te praten. Sienna gaf aan dat het niet lang duurde voordat de conversatie een flirtend karakter kreeg.

“Toen we begonnen te praten op Instagram, was er een sterke connectie tussen ons doordat we veel overeenkomsten hadden.”

”Al snel kwamen we erachter dat we allebei creatief waren en dezelfde drive hadden om succesvol te zijn. Deze gedeelde waarden hebben de basis gelegd voor onze relatie.”

Sienna had oorspronkelijk plannen om samen met haar vriendin Europa te bezoeken. Toen haar vriendin afhaakte, besloot Sienna echter om alleen naar Londen, Amsterdam en Parijs te gaan.

Toen ze in het Verenigd Koninkrijk aankwam, keek Sienna uit naar haar eerste ontmoeting met George.

Sienna had hem de avond voor haar aankomst in Londen een bericht gestuurd om af te spreken met George. De ontmoeting zou plaatsvinden in haar AirBnB-verblijf.

De volgende dag, terwijl Sienna worstelde met haar jetlag, voelde ze zich nerveus terwijl ze wachtte op George.

Bij het openen van de deur voor George voelde Sienna zich meteen op haar gemak.

Tijdens de daaropvolgende dagen brachten ze samen tijd door in de Tate Modern en leerden ze elkaar beter kennen tijdens diners.

Sienna George nodigde George uit om samen met haar een zes weken durende tour door Europa te maken vanwege hun directe klik.

Tijdens de reis door Frankrijk en Nederland begonnen ze te overwegen hoe hun relatie op afstand zou werken eenmaal Sienna terug was in Australië.

Overweegde George om naar Australië te verhuizen zou inhouden dat hij zijn acteercarrière helemaal opnieuw zou moeten beginnen en dit zorgde voor twijfels bij hem.

Na uitgebreide overweging besloot Sienna haar leven te veranderen en naar Londen te verhuizen.


In Australië teruggekeerd, verzocht ze onmiddellijk een visum aan voor het Verenigd Koninkrijk en kondigde ze aan aan haar ouders dat ze permanent naar Londen zou verhuizen.


Nadat ze van de eerste schok bekomen waren en George via Skype ontmoetten, meldt Sienna dat haar vader en moeder hun relatie goedkeurden.


Nadat ze Verhuisd waren, zijn Sienna en George naar Venetië gereisd, waar hij haar een huwelijksaanzoek deed. Slechts enkele maanden later bleek ze zwanger te zijn van hun eerste kind.


Ondanks dat moeten ze nog steeds omgaan met trolls die beweren dat Sienna alleen voor de bekendheid in de relatie zit. Sienna geeft toe dat George hier beter mee kan omgaan vanwege zijn achtergrond in de showbusiness.


Sienna heeft geleerd om zich te concentreren op de positieve steunbetuigingen en negatieve opmerkingen te negeren.


“Sinds ons huwelijk voel ik dat we de negatieve kritiek weerleggen. De roddels van de ‘golddigger’ raken me niet, het draait om ons leven samen!”


Zij verklaarde: “In de liefde loop je risico’s, maar mijn sprong in het diepe was het waard. Ik ben dankbaar voor deze ervaring.”


1. Er waren veronderstellingen over een publiciteitsstunt…
2. Men twijfelde aan de oprechtheid van haar gevoelens…
3. Er werd gedacht dat roem de reden van hun relatie was…
4. Het paar kreeg negatieve reacties te verwerken.
5. Haar motieven draaien niet om geld, maar om liefde…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven