Jongeman (27) verliefd op 74-jarige vrouw: ‘Ik vind haar erg aantrekkelijk’

wau 1jpg

Er is tegenwoordig niets verrassends aan het leeftijdsverschil tussen geliefden. Het komt vaak voor dat oudere mannen jongere vrouwen kiezen, maar soms zijn er ook totaal andere situaties.

Devon Aubrey, 27 jaar oud, zegt: ‘Ze is perfect voor mij‘. Hij heeft een relatie met de 74-jarige Kathy Jenkins en het stel is van plan om te trouwen.

Kathy, nu met pensioen, werkte vroeger als serveerster, terwijl Devonian momenteel op de laagste positie werkt bij Walmart.

Volgens Devon ontmoetten ze elkaar online en pas na 4 maanden corresponderen hadden ze hun eerste afspraakje.

Tijdens hun eerste echte ontmoeting vond Devon dat Kathy er nog beter uitzag dan op de foto.

Devon was bang dat hij Kathy niet zou kunnen imponeren omdat hij niet over zijn lengte had gesproken: ‘“Ik dacht dat je langer was”‘ was het eerste wat Kathy opmerkte. Gelukkig was er meteen een wederzijdse klik.

Uiteindelijk besloten Katie en Devon, ondanks hun leeftijdsverschil, om een romantische relatie aan te gaan. Ze zijn niet bezorgd over de mening van anderen.

Toen Devon met zijn moeder over hun leeftijdsverschil sprak, dacht ze dat hij een grapje maakte.

De kinderen van de Jenkins-familie accepteerden over het algemeen de relatie van hun moeder en haar nieuwe partner. Slechts één dochter had bezwaren omdat Devon veganist is.

“We lossen al onze problemen op zonder te schreeuwen, door met elkaar te praten. Ze is zeer ervaren en leert me veel,” zei Devon.

Vaak wordt gedacht dat Katie rijk is, maar dit is niet het geval. Ze heeft geen financiële overwegingen bij haar relatie met een jongere partner.

“Ik wil gewoon de rest van ons leven samen zijn en gelukkig zijn,” zei de 74-jarige Kathy openhartig.


Met het geloof dat liefde geen leeftijd kent en dat geluk het belangrijkste is, besloot het paar om samen te zijn ondanks het leeftijdsverschil.


1. Hem wordt alles geleerd door zijn liefje, op allerlei gebieden…
2. Kathy is voor Devon de perfecte vrouw!
3. Een uniek liefdesverhaal tussen verschillende generaties:
4. Devon is smoorverliefd op zijn vrouw en kan niet meer zonder haar!
5. Het stel heeft nooit ruzie en lost alle problemen samen op

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven