Moeder en dochter geven veel geld uit om op dit vroegere model te lijken!

ggjpg

Ontmoet Georgina Clark van 42 jaar en haar 24-jarige dochter Kayla Morris, bekend om hun gezamenlijke transformaties.

Samen hebben ze ongeveer 80.000 euro besteed aan plastische chirurgie om op hun idool, Katie Price, te lijken.

Ze hebben dit bedrag uitgegeven aan verschillende procedures, zoals botox, borstvergrotingen, lipinjecties, kaakcorrecties en bilvergrotingen.

De financiering van deze dure behandelingen is op een omstreden wijze verkregen. Georgina moedigde Kayla aan om relaties aan te gaan met welgestelde suikerooms en te strippen om het benodigde geld te verdienen.

Dit begon toen Kayla 18 jaar oud was. Hoewel het juridisch toegestaan is, kreeg Georgina veel kritiek vanwege haar aanmoediging aan haar tienerdochter om op deze manier geld te verdienen voor cosmetische chirurgie.

Uit het Britse mediabericht komt naar voren dat de keuzes van Georgina en Kayla veel ophef hebben veroorzaakt, voornamelijk vanwege Georgina’s beslissing om haar dochter te laten werken als stripper en relaties aan te gaan met oudere, rijke mannen.

Het wordt als onethisch beschouwd dat een moeder haar dochter aanmoedigt om extreme maatregelen te nemen om aan schoonheidsidealen te voldoen.

Geïnspireerd door het iconische model en realityster Katie Price, hebben Georgina en Kayla ervoor gekozen om hun uiterlijk te veranderen om op haar te lijken vanwege hun bewondering voor haar uiterlijk.

Ondanks hun aanzienlijke investeringen in plastische chirurgie, wordt door bepaalde critici aangegeven dat hun resultaten nog niet kunnen tippen aan het uiterlijk van Katie Price, die bekend staat om haar opvallende uiterlijk met grote borstimplantaten en opvallende gezichtskenmerken.

Door de jaren heen zijn ze vaak onderworpen aan plastische chirurgie.

Katie Price belichaamt voor Georgina en Kayla een ideaalbeeld van schoonheid en succes, wat hen heeft gemotiveerd om hetzelfde te bereiken door middel van plastische chirurgie. Zonder twijfel hebben ze controversiële keuzes gemaakt.

Velen vragen zich af of het ethisch verantwoord is voor een moeder om haar dochter aan te moedigen om intieme relaties aan te gaan voor geld, vooral op zo’n jonge leeftijd.

De kritiek is vooral gericht op hoe deze relaties en de daaruit voortvloeiende inkomsten werden gebruikt om cosmetische ingrepen te financieren.

Ondanks de kritiek blijven Georgina en Kayla vasthouden aan hun keuzes. Ze zijn van mening dat hun uiterlijk een belangrijk aspect is van hun identiteit en zelfexpressie.

Een manier om zich goed te voelen over zichzelf en hun dromen na te jagen wordt gezien in de investering in plastische chirurgie door sommigen.

De resultaten van cosmetische ingrepen van Georgina en Kayla worden door velen nog niet gezien als gelijk aan het uiterlijk van hun idool, ondanks hun inspiratie uit Katie Price.

Kritici beweren dat de aanzienlijke investering niet heeft geresulteerd in een exacte replica van Katie Price, en sommigen suggereren zelfs dat er beter bestedingsmogelijkheden waren voor het geld.

1. Deze moeder spoorde haar dochter aan om op deze wijze aan geld te komen…
2. Ze hebben inmiddels al meer dan 90.000 euro uitgegeven aan ingrepen:
3. De dochter lijkt totaal niet op haar grote idool…
4. Deze moeder krijgt bakken met kritiek over zich heen…
5. Moeder en dochter hebben zich laten inspireren door deze vrouw:

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven