Situatie in Noordwijk: Man scheldt Montana Meiland uit voor haar winkel!

WhatsApp Image 2024 07 19 at 160419jpg

Ondanks dat Montana Meiland gewoonlijk meer op de achtergrond blijft dan de andere Meilandjes, ondervindt ook zij de negatieve kant van bekendheid. Recentelijk werd ze zelfs beledigd voor haar winkel.

Terwijl Martien, Erica en Maxime druk zijn met de opnames van Chateau Meiland, runt Montana haar eigen woonwinkel en wordt ze natuurlijk ook herkend op straat.

,,Door de bekendheid hoor ik als ik naar de stad ga allemaal gefluister, maar mensen laten mij gelukkig wel lopen,” deelt ze mee aan weekblad Party. “Daar kan ik mee leven. Maar er zit ook een keerzijde aan.”

Ook heeft ze de negatieve effecten van bekendheid ervaren. ”Ik heb geen flauw idee wat het raarste is wat ik ooit over mezelf heb gelezen, maar ik heb weleens gehad dat mensen buiten de winkel staan en dan hoor ik een man: ‘oh, wat is ze lelijk, net zoals op tv.”


Onder bepaalde omstandigheden, kunnen bepaalde opmerkingen invloed hebben op haar gemoedstoestand. Ze denkt: “Waarom precies moet je zo onvriendelijk zijn? Waarom moet het uitgedrukt worden op zo’n luide toon?”

Montana zorgt voor verbazing: ‘Die achterlijke uitspraak’

Er is een besluit genomen door Montana om geen foto’s meer te laten nemen met klanten. Op verschillende plekken in haar winkel hangen briefjes met daarop de mededeling dat het niet toegestaan is om foto’s met haar te maken terwijl ze aan het werk is.

Montana Meiland maakt lelijke opmerking over deze bekende man: ‘oja dat heb ik gezegd’

Ze verduidelijkt: “Het proces van gefotografeerd worden werd me te intens,” en voegt daaraan toe: ”Ik wens gewoon om mijn taken uit te voeren en het is gelukkig zo dat mensen over het algemeen begripvol reageren.”

Montana Meiland heeft een bloedhekel aan deze Bekende Nederlander: ‘Lelijkste man’

”Voor mensen die verlangen om een foto te maken, leg ik uit dat ik geen foto’s toesta terwijl ik aan het werk ben. ‘Onderstood, ik snap het’, zeggen ze dan meestal. Als er personen zijn die stiekem toch proberen een foto te maken, vind ik het leuk om vervolgens ook een foto van hen te maken, haha.”

Montana Meiland openhartig over breuk met Dirk: ‘Dit was de druppel’

1. Vanuit haar gevoelens deelt ze dat de situatie haar heeft geraakt.
2. De schaduwzijde van bekendheid bereikt ook Montana.
3. Het negatieve verloop van zaken verwondert Montana.
4. Een intense episode beleefde Montana in haar winkeltje…
5. De woorden die gesproken zijn, hebben een indruk achtergelaten op haar…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven