Drie mensen delen huis, bed en eten: ‘Liefde is voor iedereen anders’

WhatsApp Image 2024 07 19 at 164226jpg

Een bijzonder verhaal over moderne relaties wordt verteld door twee vrouwen en een man die hun ervaring delen met een driehoeksverhouding, waarbij ze benadrukken dat hun relatie niet verschilt van traditionele monogame relaties.

Megan, Alana en Kevin ontmoetten elkaar via de datingapp 3Fun, die speciaal is ontworpen voor mensen met diverse relatiewensen.

Wat begon als een zoektocht naar iets ‘leuks’, groeide al snel uit tot een diepere verbintenis toen de drie elkaar beter leerden kennen.

Drie jaar later leven ze als een hecht trio, delen ze een bed, eten ze samen en hebben ze zelfs gezamenlijk een huis gekocht.

Deze dynamiek voelt voor hen volkomen normaal en wordt gezien als een natuurlijke uitbreiding van hun liefde en verbondenheid.


“Mijn nieuwsgierigheid naar mijn seksualiteit bracht me hiertoe,” verklaart Megan. “Ik was geïnteresseerd in het ontdekken van meer en wilde nieuwe dingen proberen. Toen ik dit met Kevin deelde, stond hij positief tegenover het idee.”


In eerste instantie was het een avontuur, maar later besloten ze samen dat ze een langdurige verbinding wilden opbouwen.


Na intensief contact gedurende een maand, ontstond er een sterke aantrekkingskracht tussen hen. Een ontmoeting in een café bevestigde hun gevoelens en ze besloten samen als trio verder te gaan.


Ze delen regelmatig hun verhalen op sociale media, zoals TikTok (@campthrouple), waar ze zowel positieve als negatieve reacties ontvangen.

Er zijn gemengde meningen over hun levensstijl, met nieuwsgierige vragen en kritiek vanuit religieuze hoeken.

“Er bestaan verschillende vormen van liefde en relaties,” legt Alana uit. “Het is belangrijk dat elke relatie uniek is en liefde niet in een vast stramien moet passen.”<

Zij laten een vernieuwend perspectief zien over relaties en genderrollen, waarbij gelijkheid, respect en open communicatie de basis vormen voor hun relatie.

Niet alleen delen zij fysieke en emotionele ruimtes, maar ook verbintenissen en verantwoordelijkheden die verder gaan dan oppervlakkige relaties.

Er wordt een alternatief geboden voor traditionele monogamie.

Een symbolische stap werd gezet toen ze besloten gezamenlijk een huis te kopen, waardoor hun toewijding aan elkaar verder werd versterkt.

Als een team gaan ze door het leven, gesteund door een netwerk van vrienden en medestanders die hun keuze voor een polyamoreuze relatie respecteren.

Ondanks enige zorgen over de levensvatbaarheid op de lange termijn, zijn ze vastbesloten samen te groeien en de uitdagingen die ze tegenkomen aan te gaan.

Zij zijn van mening dat openheid en eerlijkheid essentieel zijn voor het behoud van harmonie binnen hun driehoeksverhouding.


Ze hopen als pioniers van een alternatieve liefdesvorm niet alleen begrip te bevorderen, maar ook anderen aan te moedigen om hun eigen weg te vinden in liefde en relaties.


1. Haar partner gaf ruimte aan haar idee…
2. In hun driehoeksverhouding is openheid en eerlijkheid cruciaal…
3. Het aanschaffen van een huis markeert symbolisch hun relatie.
4. Ze willen diversiteit tonen in de vormen van liefde…
5. Op Instagram delen ze een inkijkje in hun unieke relatie.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven