Moeder schaamt zich en brengt kinderen niet meer naar school

iojpg

Megan Louise heeft ervaren hoe uitdagend het is om een schoolgaande moeder te zijn en tegelijkertijd actief te zijn op een bekend online platform.

Als moeder van twee dochters, waarvan de oudste naar school gaat, ondervindt ze kritiek van andere ouders vanwege haar online activiteiten.

“Ik heb situaties meegemaakt op school waarin andere moeders niet erg vriendelijk tegen me waren. Ik voel me beschaamd als moeder en ze laten me geloven dat ik iets fout doe en een slechte moeder ben.”

Desondanks is Megan vastbesloten om niet te stoppen met haar online werk, dat haar inkomen aanzienlijk verhoogt. Voor haar betekent dit de mogelijkheid om haar kinderen meer te bieden.

De reacties van schoolvaders zijn eveneens negatief, ondanks de kritiek van schoolmoeders die ze ontvangt.

Vanwege ongemakkelijke momenten waarbij vaders naar haar staarden, heeft Megan ervoor gekozen om haar dochter niet langer zelf naar school te brengen.

Ondanks de uitdagingen die het modellenleven met zich meebrengt, blijft Megan haar carrière online voortzetten vanwege de financiële voordelen die het met zich meebrengt.


Een mogelijkheid waarvan ze nu vaak gebruikmaakt, is dat anderen haar kinderen naar school brengen. Voor wie geïnteresseerd is in meer informatie over Megan en haar werk, is er meer van haar te vinden op haar platform.

1. Ervaart voornamelijk moeilijkheden met vaders die opgewonden raken…
2. Merkt dat moeders haar niet vriendelijk behandelen vanwege haar baan.
3. Deze moeder krijgt niet veel positieve reacties op het schoolplein.
4. Stuit op aanzienlijke weerstand op het schoolplein.
5. Het lukt haar niet meer om haar kinderen zelf naar school te brengen.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven