Stel je voor: Vrouw ziet er heel anders uit na het krijgen van nieuwe tanden!

tijpg

Een vrouw genaamd Jessica Macko, afkomstig uit San Antonio in de Verenigde Staten, heeft een opmerkelijke verandering doorgemaakt nadat ze All-on-4 implantaten had laten plaatsen.

Nadat jarenlang tandbederf haar had geteisterd, leek deze techniek, die vier implantaten gebruikt om ernstig aangetaste of ontbrekende tanden te vervangen, voor Macko de juiste keuze.

Na de procedure werd ze echter overvallen door onverwacht hevige pijn en aanzienlijke kneuzingen, wat de artsen haar wel hadden voorspeld, maar de intensiteit ervan overtrof haar verwachtingen.

Slechts vier dagen na de ingreep deelde Macko een video op sociale media waarin ze de ernstig gekneusde toestand van haar gezicht toonde en vroeg naar vergelijkbare ervaringen van anderen.

De dieppaarse kneuzingen, die zich van haar kin tot haar nek uitstrekten en zelfs onder haar ogen zichtbaar waren, verspreidden zich snel over haar gezicht en verergerden met elk voorbijgaand uur.

Twee weken later waren gelukkig de zwellingen en kneuzingen aanzienlijk verminderd, ondanks de hevige reactie van haar lichaam.

Macko benadrukte dat ze, ondanks de onaangename verrassing, de behandeling nog steeds zou aanbevelen, aangezien ze ervan overtuigd was dat haar extreme reactie een zeldzaam geval was.

Ze lichtte toe dat hoewel ze gewaarschuwd was voor mogelijke kneuzingen, de werkelijke ervaring veel heftiger was dan verwacht, met kneuzingen die direct na de ingreep begonnen, haar gezicht deden opzwellen en snel in ernst toenamen, wat haar grote angst bezorgde.

1. Ze raadt nog steeds de behandeling aan ondanks alles.
2. Volgens haar is haar situatie een uitzonderlijk geval.
3. Is het gezegde “Wie mooi wil zijn moet pijn lijden” waar?
4. Voor een mooi stralend gebit moet je soms wat over hebben.
5. Online vraagt deze dame naar de ervaringen van anderen.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven