Slecht nieuws voor ING-klanten: Dit verdwijnt op 1 september!

WhatsApp Image 2024 07 26 at 102129 1024x588jpg

Er staat een aanzienlijke verandering op komst bij de ING Bank met betrekking tot mobiel betalen, wat gevolgen zal hebben voor klanten die deze methode gebruiken.

Vanaf 1 september 2024 zal het niet meer mogelijk zijn om contactloos te betalen via ING Mobiel Betalen. De enige optie voor contactloos betalen zal vanaf dan Google Pay zijn.

Klanten die regelmatig de ING-app gebruiken op hun mobiele telefoon hebben waarschijnlijk al een melding ontvangen over deze verandering. In de melding staat dat de service ING Mobiel Betalen eindigt in september 2024.

Dit impliceert dat vanaf dat moment betalingen via mobiele telefoon niet meer mogelijk zullen zijn in winkels en andere locaties die contactloze betalingen accepteren via de ING-app.

Nieuwe registraties voor ING Mobiel Betalen worden niet meer geaccepteerd. Klanten die nog niet zijn overgestapt, zullen op zoek moeten naar een alternatief voor hun vertrouwde betaalmethode.

ING adviseert klanten om over te stappen naar Google Pay als nieuwe methode voor mobiel betalen.

Binnenkort wordt het voor klanten met een Android-telefoon ‘nog eenvoudiger’ om met Google Pay te betalen, volgens de bank. De snelheid, het gemak en de vertrouwde veiligheid van Google Pay worden benadrukt door ING.

Een van de voordelen van Google Pay is dat klanten al hun betaalpassen kunnen beheren in de Google Wallet-app, waardoor zowel bankpassen als creditcards worden gecentraliseerd en vereenvoudigd in het beheer van betaalmethoden.

Dit omvat zowel bankpassen als creditcards, waardoor het beheer van betaalmethoden wordt gecentraliseerd en vereenvoudigd.

1. Ondanks de voordelen zijn veel klanten hier niet blij mee….
2. Een drastische wijziging vanaf september!
3. Klanten die nog niet zijn overgestapt zullen een alternatief moeten zoeken.
4. Niet fijn dat dit gaat verdwijnen!
5. Een ingrijpende wijziging aan die een grote impact zal hebben op klanten

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven