Moeilijke tijden voor Danielle Oerlemans: ‘Het is echt lastig’

WhatsApp Image 2024 07 29 at 072129jpg

Al geruime tijd verblijven Daniëlle en Reinout met hun vier kinderen – Thijmen, Fiene, Katelyn en Benjamin – in de Verenigde Staten.

Op dit moment maakt Daniëlle een emotionele periode door nu haar zoon Benjamin het ouderlijk huis verlaat. “Het is verdomd moeilijk,” deelt ze via Instagram.

Slechts enkele weken geleden werd er feest gevierd in de woning van de Oerlemans, toen Ben zijn middelbareschooldiploma ontving.

Maar nu heeft hij besloten om zijn vleugels uit te slaan. ”Dat laatste spelletje, die knuffel, die lege slaapkamer… Wauw, wat is het verdomd moeilijk.”

”Maar… ik kijk zo uit naar alles wat gaat komen. Ben, zó trots op je! Ik hou zoveel van je… Mama,” schrijft een emotionele Daniëlle.


Ervaringen van het gezin tijdens een vakantie op de Turks- en Caicoseilanden vorige maand.


Een plotselinge wending tijdens een boottochtje, toen het gezin omcirkeld werd door meerdere haaien. Deze spannende gebeurtenis werd vastgelegd door Daniëlle in een video op Instagram Stories.

1. Momenteel beleeft Daniëlle een emotionele tijd:
2. Daniëlle en Reinout gaan door een emotionele periode…
3. Het valt niet meer voor Daniëlle en Reinout:
4. Ze geeft aan dat ze het allemaal verdomd moeilijk vindt:
5. Ondanks alles kijkt ze uit naar wat nog komen gaat:

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven