Monica Geuze zoekt een assistent: Takenlijst is opvallend en vreemd!

WhatsApp Image 2024 08 07 at 121306jpg

Met een hectisch schema zoekt Monica Geuze, die bekend is van haar werk als influencer, nu hulp om haar persoonlijke taken te organiseren.

Na haar start als vaste dj van Ronnie Flex en de bekendheid door haar relatie met Lil Kleine, ontwikkelde Monica zich snel tot een populaire YouTuber.

Grote en terechte zorgen om Monica geuze: ‘Die vrouw valt nog eens een keer om’

Begin januari 2023 koos ze ervoor te stoppen met haar dagelijkse vlogs om meer privétijd te hebben.

Al neemt Monica af en toe nog presentatieklussen aan, haar focus ligt nu vooral op haar eigen bedrijf, zoals het lifestylemerk SOPHIA MAE.

Met haar drukke schema als influencer heeft Monica besloten om een persoonlijke assistent aan te nemen die haar kan ondersteunen bij haar dagelijkse verplichtingen.

In het drukke leven van Monica is er behoefte aan ondersteuning bij verschillende taken, zoals boodschappen doen, de auto wassen en kaartjes sturen naar vrienden en familie.

Monica is op zoek naar iemand die tussen de 16 en 24 uur per week voor haar kan werken en taken zoals het ophalen en brengen van pakketjes op zich kan nemen.

De vacature voor een ‘personal assistant’ voor Monica Geuze is te vinden op de website vacaturevia.nl. Het takenpakket geeft inzicht in de dagelijkse taken die Monica graag uit handen wil geven.

Je helpt met het organiseren van dingen zoals verjaardagen, feestjes, etentjes thuis etc. Je regelt alles rondom het huis.”

”Denk aan de tuinman, klusjesman etc. Je regelt alles rondom de auto. Denk aan het plannen van afspraken voor reparaties de wasstraat en tanken etc.”

“Taken, zoals het brengen van kleding naar de stomerij en boodschappen doen, worden uitgevoerd.”

“Het versturen van bloemen/kaartjes naar vrienden/familie en het ophalen/bezorgen van pakketjes is onderdeel van het takenpakket.”

Verslaggevers van Reality.FBI hebben de veranderingen opgemerkt in de takenlijst voor deze specifieke positie.

Vanaf nu zal Monica zelf verantwoordelijk zijn voor het versturen van kaartjes en bloemen naar haar vrienden en familie.

Een geïnteresseerde heeft gereageerd op de vacature met de opmerking: “Het salaris wordt geschat op 500 euro. Vereist is minimaal 18 jaar met minstens 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.” Interessant…

Monica Geuze, een bekende influencer, leidt een hectisch leven en zoekt ondersteuning bij haar persoonlijke taken…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven