Groot probleem voor Sieneke en haar ouders: ‘Minstens twee weken dicht’

WhatsApp Image 2024 08 08 at 111238jpg

Voor Sieneke Peeters en haar ouders is er schokkend nieuws: vanwege een ‘direct gevaar’ voor de omgeving, is hun woning na een schietincident voor minstens twee weken gesloten.

Emotionele zangeres Sieneke deelt haar verhaal: Gekwetst tot op het bot!

“Voor de veiligheid van de buurt zal de woning voor minstens twee weken gesloten blijven,” zo meldde wethouder Noël Vergunst schriftelijk aan de omwonenden.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Op dit moment blijft de aanleiding van het incident onbekend, volgens het AD. Hoewel de bewoners niet bij naam genoemd worden, is inmiddels duidelijk dat het om de ouders van zangeres Sieneke Peeters gaat.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

“Aangezien de woning door de krant in beeld is gebracht, was het vrij gemakkelijk te achterhalen dat het om de woning van de ouders van Sieneke gaat,” verklaarde het juicekanaal Realityfbi.

Er is droevig nieuws gedeeld door zangeres Sieneke op Instagram.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Er is eerder ook nieuws geweest over de familie van Sieneke, enkele jaren terug.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

,,In 2018 werden verschillende familieleden opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij een dr*gslab”, vervolgt het kanaal. ,,De zaak werd later (deels) geseponeerd.”

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Schokkend nieuws voor Sieneke Peeters: de woning van haar ouders is beschoten en wordt vanwege een ‘direct gevaar’ voor de…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven