B&B Vol-Liefde: Els deelt iets belangrijks en zegt ‘Dit wil ik erover zeggen!’

WhatsApp Image 2024 08 13 at 133105jpg

Els heeft Schotland bezocht met de hoop Robert Jan te vinden in de show B&B Vol-Liefde.

Velen vragen zich af hoe haar liefdesleven eruitzag voordat ze meedeed aan de show. Els heeft nu een persoonlijke en ingrijpende onthulling gedaan.

Een volger vroeg haar op Instagram: “Hoe zag jouw liefdesleven er tot nu toe uit?” Ondanks dat Els zegt dat dit een zeer persoonlijke vraag is, heeft ze besloten om toch antwoord te geven.

Long story short: mijn twee dochters zijn uit een eerste huwelijk van bijna twintig jaar. Ik ben in 2014 voor de tweede keer getrouwd, en hij is in 2018 overleden”, deelt Els.

Deze emotionele openbaring laat Els rusten. “Dit is het enige wat ik erover kwijt wil! Weduwe dus…”

Na haar aankomst in B&B Vol Liefde leek Els in eerste instantie de aandacht te trekken van Robert Jan. Echter, met de komst van de levendige Margreeth begon Els langzaam naar de achtergrond te verdwijnen.

Reacties van kijkers waren gemengd. Een kijker gaf aan: ”Ik voel aan mijn water dat Els naar huis gaat… Hoop dat ik het fout heb,”. Een andere kijker merkte op: “Robert Jan begint mij te irriteren. Hij valt gewoon niet op Els, anders had hij al lang zelf iets ondernomen.”

Een toegevoegde observatie was: “En zij zet geen verdere stappen omdat zij dat eigenlijk wel voelt. Stuur die vrouw naar huis. Dit wordt gewoon onnodig pijnlijk.”

”En zij zet geen verdere stappen omdat zij dat eigenlijk wel voelt. Stuur die vrouw naar huis. Dit wordt gewoon onnodig pijnlijk.”

Els vertrok naar Schotland met de hoop de liefde te vinden bij Robert Jan in het programma B&B Vol Liefde.…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven