Leuke video: Dronken Jake Paul wankelt bij verlaten van restaurant!

jjjpg

De tijd die Jake Paul en Jutta Leerdam onlangs in Parijs hebben doorgebracht tijdens de Olympische Spelen is opgemerkt. Naast het bijwonen van de wedstrijden van Nederlandse en Amerikaanse atleten, wilden ze zichzelf ook laten zien in de hoofdstad van Frankrijk.

Hierbij kozen ze natuurlijk voor hun beste outfits en genoten van luxe restaurants en hotels. Uiteraard werden er veel foto’s gemaakt om te delen op sociale media.

Er zijn echter enkele kritieken geuit op Jutta vanwege haar opmerkingen over de kleding van de Nederlandse sporters tijdens de Olympische Spelen.

Verrassing in video: Jutta Leerdam heeft ineens dikke lippen!

Zij benadrukte dat de huidige kledingstijl, met zwarte broekjes en witte shirts, niet helemaal haar smaak is.

Jutta Leerdam geniet er niet meer van: ‘Ik herken mezelf niet meer’

In haar voorstel zei Jutta: “Eén ding: laten we echt werken aan de kleding, TeamNL. Kan ik helpen met de ontwerpen voor Milaan?”

Jutta Leerdam gaat door een zware periode en staat telkens op het punt van huilen

Er wordt gesproken over een mogelijke outfitverandering voor sporters op de Olympische Winterspelen over twee jaar. Deze verandering zou onder andere designerkleding omvatten, zoals Balenciaga-schoenen van 800 euro, Hermes-broekjes van 1200 euro en mogelijk een Louis Vuitton-shirtje van 600 euro.

Jutta Leerdam in het bekendste mannenblad: ‘Hier alvast een heerlijk voorproefje’

Terwijl Jutta meestal heel voorzichtig is, neemt haar vriend Jake Paul vaak meer risico’s. Jake, bekend als ‘probleemkind’ online en in Amerika, heeft zelfs een Netflix-documentaire met de titel The Problem Child.

Jutta Leerdam wordt van alle kanten gewaarschuwd:

Hij zoekt graag de controverse op, en dit werd duidelijk tijdens hun tijd in Parijs.

Jake Paul scoort punten door video online te zetten van de blote kadetten van Jutta Leerdam!

Tijdens de laatste avond van de Olympische Spelen vierden veel sporters hun overwinningen in restaurant L’Avenue.

Vriendje van Jutta Leerdam heeft problemen: ‘Jake heeft een grote bek, ik wil hem pakken’

In aanwezigheid van vermoedelijk Jutta, moest Jake vanwege dronkenschap door zijn beveiliging uit het restaurant worden geleid. Dit leidde tot opnames vanuit verschillende hoeken van zijn dronken toestand.

Vriendje van Jutta Leerdam heeft problemen: ‘Jake heeft een grote bek, ik wil hem pakken’

Door zijn reputatie als ‘probleemkind’ vormt dit hoogstwaarschijnlijk geen probleem voor Jake, maar het kan voor Jutta wel enige imagoschade opleveren.

Jake Paul en Jutta Leerdam hebben recent Parijs onveilig gemaakt tijdens de Olympische Spelen. Het stel was niet alleen aanwezig…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven