Vrouw vindt kattenbak in huis niet nodig: Katten doen hun plas en poep bij buren in de tuin!

bui 1jpg

Natasha heeft een eigenzinnige aanpak als het aankomt op de verzorging van haar katten. In haar huis zul je namelijk geen kattenbak aantreffen.

Voor Natasha is het normaal dat haar katten buiten hun behoeftes doen. Op het moment dat ze merkt dat haar katten nodig moeten, opent ze de deur zodat ze naar buiten kunnen gaan.

Een van de voornaamste redenen hiervoor is dat Natasha een kattenbak onhygiënisch vindt. De geur en het schoonmaken van een kattenbak staan haar tegen.

Volgens haar blijft een kattenbak altijd ruiken, zelfs na regelmatig schoonmaken. Ze is ervan overtuigd dat haar huis frisser blijft zonder een kattenbak binnenshuis.

Natasha ziet deze aanpak ook als natuurlijker voor haar huisdieren. Ze vindt dat katten buiten zouden moeten gaan, zoals ze in het wild zouden doen.

Ze is van mening dat de geur buiten blijft hangen in plaats van in huis. Dit sterkt haar overtuiging dat een kattenbak in huis niet nodig is.


Na observatie is het opgemerkt dat haar katten hun behoefte nooit in haar tuin doen, maar elders. Dit overtuigt haar des te meer van haar aanpak.


Voor haar is dit de perfecte manier om voor haar katten te zorgen en ze pleit ervoor dat anderen dit ook zouden moeten overwegen.


De methode biedt haar katten de vrijheid om hun natuurlijke gedrag te vertonen en zij is ervan overtuigd dat dit zowel voor de katten als voor haar leefomgeving gunstig is.


Door het niet hebben van een kattenbak in huis, bespaart zij zichzelf ook de moeite van het opruimen.


Voor haar is het cruciaal om de natuurlijke instincten van haar katten te respecteren en een schone leefomgeving te behouden.


Ze is tevreden met haar keuze en hoopt dat anderen ook de voordelen van deze aanpak zullen zien.


Haar visie op de opvoeding van haar katten wijkt af van de gebruikelijke praktijk. In haar huis…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven