Blonde vrouw merkt dat mannen haar proberen te versieren in de sportschool, maar gaan weg als ze haar zien.

zwjpg

Maria heeft genoeg van de situatie en deelt: “Mannen proberen me steeds te versieren in de sportschool, maar rennen weg zodra ik me omdraai.” Ze heeft een video online geplaatst om deze ervaring te delen, die in korte tijd meer dan 3 miljoen keer bekeken is.

De keuze van mannen om vrouwen in de sportschool te versieren kan verbazingwekkend zijn, maar het blijkt vaker voor te komen dan gedacht.

Ook Maria ervaart dit vaak, vooral omdat de mannen meteen verdwijnen zodra ze zich omdraait.

Mensen met een actieve levensstijl voelen zich vaak aangetrokken tot anderen die dezelfde levensstijl delen.


In de sportschool wagen sommigen hun kans, wat begrijpelijk is. Toch is het van belang om te benadrukken dat dit gedrag niet als ongepast mag worden gezien.


Onverwachte toenaderingen mogen nooit tot ongemak leiden. Vrouwen die strakke leggings dragen ervaren dit vaak.


Ze trekken veel aandacht en worden vaak benaderd. Een van deze vrouwen is Maria. Ondanks haar liefde voor sport, laat ze zich niet intimideren en blijft regelmatig naar de sportschool gaan.


Tijdens haar solotrainingen krijgt ze regelmatig gezelschap.

Na interactie verdwijnen ze vaak als sneeuw voor de zon zodra ze reageert, wat erg frustrerend voor haar is om steeds gezien te worden als een object.

Zelfs al trekt haar ‘achterkant’ veel aandacht, is het duidelijk dat ze geen interesse heeft in mannen die haar proberen te versieren in de sportschool.

Bekijk hieronder de video die ze op TikTok heeft gedeeld. Zo snap je meteen waarom mannen snel wegrennen zodra ze zich omdraait.

@mashaspeaches Thats one way to get rid of them #gymgirl #pregnanttiktok ♬ original sound – Maria

Maria is er helemaal klaar mee: “Mannen proberen me voortdurend te versieren in de sportschool, maar rennen weg zodra ik me…”

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven