Veel zorgen om Rachel Hazes’ gezondheid: ‘Ze wil te veel’

ha 1jpg

Recentelijk geopend, Casa Hazes, de brasserie van Rachel Hazes in Torremolinos, lijkt mogelijk al te maken hebben met struikelblokken. Insiders laten doorschemeren dat Rachel misschien wel wat gas terug wil nemen, door onverwachte moeilijkheden.

Ondanks de dagelijkse drukte in de brasserie, die in eerste instantie positief lijkt, begint het succes Rachel nu al te overweldigen.

In de Strikt Privé podcast onthult Evert Santegoeds dat Rachel alles op alles zet om de zaak draaiende te houden, wat haar lijkt uit te putten. Hij oppert zelfs dat haar zoon, André Hazes, wellicht zou moeten ingrijpen.

“Ik hoor verhalen dat het toch niet helemaal goed gaat,” verklapt Santegoeds. “Ja, het succes is groot en de zaak zit vol, maar Rachel werkt zich helemaal een slag in de rondte.”

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk? ‘dat wil hij wellicht niet riskeren’

Met de brasserie die al vroeg in de ochtend opent voor het ontbijt, is Rachel al aanwezig. Ze blijft vaak ook nog voor de lunch en borrel aanwezig.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

“En volgt dan ook nog eens een soort club,” vertelt Santegoeds. ”De mensen zijn geïnteresseerd in Rachel en voelen zich teleurgesteld als ze er niet is. Rachel zelf heeft geen tijd om te werken, zelfs niet om schoon te maken volgens berichten.”

Rachel over hartverscheurende gebeurtenis met kleinzoon: ‘heeft me beroerd laten voelen’

”Ze heeft zelfs al overwogen om het rustiger aan te doen, wat ongeveer drie maanden na de start van alle drukte begon. Het gaat snel.”

Rachel Hazes komt met grove boodschap: Is dit een sneer aan zoonlief Andre?

Evert Santegoeds suggereert dat Rachel de brasserie open blijft houden vanwege de grote investering die zij heeft gedaan.

Rachel Hazes krijgt flinke kritiek: ‘Waarom er half uit hebben hangen’

“Als zakenvrouw van het jaar is ze natuurlijk gemotiveerd om in het eerste jaar zoveel mogelijk winst te maken,”

“Hij stelt dit,” zegt hij.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

“Toch zeggen mensen met verstand van zaken: ‘Je moet wel even kiezen. Of op tijd dicht of op tijd open en dan het ontbijt skippen, maar zij wil alles,'” merkt hij op.


Casa Hazes, de brasserie van Rachel Hazes in Torremolinos, is nog maar enkele maanden open, maar er zijn al signalen…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven