Temptation Island-sterren Annebel en Rene uit elkaar: Boodschap op Instagram!

WhatsApp Image 2024 08 20 at 093846jpg

Het bekende koppel Annebel Visscher en René Spoelstra, bekend van Temptation Island, heeft hun relatie beëindigd.

Annebel heeft het nieuws via een emotioneel statement op Instagram gedeeld. Volgers merken op dat haar woorden opvallend veel overeenkomsten vertonen met die van een andere realityster.

“Met heel veel pijn in mijn hart deel ik dit bericht met jullie om te zeggen dat René en ik uit elkaar zijn,” begint Annebel haar bericht.

”Ik had mijn toekomst heel anders voorgesteld en had verwacht dat wij altijd bij elkaar zouden blijven. We hadden alles samen en veel plannen voor de toekomst, dus deze breuk komt als een enorme klap.”

Annebel geeft aan tijd nodig te hebben om de situatie te verwerken en vraagt haar volgers om haar privacy te respecteren.

”Ik vraag om mijn privacy te respecteren omdat de situatie al zwaar genoeg is en ik vind het moeilijk.”

”Ondanks dat ik altijd open ben geweest over onze relatie, wil ik dit nu delen. Ik richt me nu op mijn eigen welzijn en het terugvinden van mijn kracht.”

”Het wordt zwaar, want ik ben mijn grote liefde kwijt. Maar ik moet doorgaan. Ik volg mijn gevoel en zal wat rustiger aan doen. Ik hoop snel terug te zijn. Met liefde, Annebel.”

Volgelingen hebben echter opgemerkt dat Annebels boodschap veel gelijkenissen vertoont met die van de Britse realityster Molly-Mae Hague.


Recent maakte Molly-Mae van Love Island bekend dat zij en Tommy Fury uit elkaar zijn, nadat ze een gelijkaardig bericht op Instagram deelden.


“Annebel is echt niet heel origineel,” zo meldde een volger aan Juicechannel. “Het lijkt erop dat Molly-Mae haar heeft geïnspireerd. De tekst is bijna een kopie, op het gedeelte over hun kind na.”


Of Annebels verklaring daadwerkelijk gebaseerd is op die van Molly-Mae, blijft vooralsnog onbevestigd, maar het heeft ongetwijfeld de aandacht van haar volgers getrokken.


Het bekende koppel Annebel Visscher en René Spoelstra, bekend van Temptation Island, heeft hun relatie beëindigd. Annebel deelde het nieuws…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven