Nederlandse Naomi filmt buitenaards object vanuit vliegtuig: ‘Drie mensen hebben het gezien’

WhatsApp Image 2024 08 21 at 110457jpeg

Een welverdiende vakantie op het strand in Spanje of Griekenland werd genoten door de Nederlandse toerist Naomi. Na een ontspannend verblijf was het tijd om terug te keren naar huis.

Tijdens de terugvlucht werd ze getrakteerd op een prachtige zonsondergang die ze vanuit haar vliegtuigraampje kon bewonderen. Direct pakte Naomi haar telefoon om dit moment vast te leggen.

Terwijl ze de zonsondergang aan het filmen was, merkte ze iets vreemds op. Op de beelden is een mysterieus object te zien dat door de lucht zweeft.

Opvallend is dat Naomi dit ‘object’ niet lijkt te hebben opgemerkt tijdens het filmen, omdat ze het niet volgt met haar camera.

Misschien heeft ze het pas later opgemerkt, wat door sommige mensen als verdacht wordt beschouwd. Was het een echte UFO of had Naomi misschien iets te veel sangria gedronken?


Volgens Naomi is het vreemde object zonder twijfel een UFO, oftewel een ongeïdentificeerd vliegend object.


In de Verenigde Staten worden dergelijke waarnemingen ook wel “unidentified aerial phenomena” (UAP) genoemd, wat wijst op niet-geïdentificeerde verschijnselen in de lucht.


Kortom, elke ongeïdentificeerd vliegend object kan als een UFO worden beschouwd.


Naomi twijfelt er niet aan: zij is ervan overtuigd dat dit wezen van buitenaardse afkomst was.

Volgens Naomi bestaan er buitenaardse wezens, maar niet op de conventionele manier van micro-organismen op andere planeten.

Ze fantaseert eerder over kleine wezentjes met ruimteschepen die in het geheim onze planeet bezoeken.

Ze beweert zelfs bewijs te hebben voor haar bewering: “Ik heb het op een platform geplaatst waar veel over UFO’s en aliëns gepost wordt. Creatures, dat noem ik het liever niet… Wezens waar we niets over weten.”

“Er zijn gewoon drie getuigen die het gezien hebben.” Naomi is overtuigd van haar waarneming. Laten we naar de beelden kijken en zelf een oordeel vellen.

Naomi, een Nederlandse toerist, genoot van een welverdiende vakantie op het strand in Spanje of Griekenland. Na een ontspannen verblijf…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven