Mart Hoogkamer krijgt veel gemene berichten: ‘Je liegt en bedriegt’

WhatsApp Image 2024 09 09 at 071222 3jpg

Er lijkt een afname in geduld te zijn bij fans van Mart Hoogkamer. De volkszanger deelt dat hij recentelijk veel negatieve reacties heeft ontvangen, voornamelijk uit Spanje.

“Ik krijg zoveel nare berichten van mensen,” deelt hij. De kritiek is gericht op zijn lied waarin wordt gezongen over de altijd schijnende zon in Spanje, terwijl het op dat moment juist veel regent.

“Je bent een oplichter en een leugenaar,” wordt hem verweten volgens Mart. Hij begrijpt de frustratie, maar benadrukt dat de boodschap van zijn lied niet letterlijk moet worden genomen.

“Het gaat er helemaal niet om waar de zon schijnt,” legt hij uit. “Je moest juist genieten van de mooie momenten. Dat kan in Spanje, in Griekenland zijn of gewoon in Nederland.”

Mart sluit af met een verwijzing naar zijn nieuwe nummer.Een Ander Perspectief is het volgende nummer dat volgende week uitkomt, dat draait om het vastleggen van herinneringen in plaats van geld.

Video: Eerste optreden van Mart Hoogkamer na rustperiode loopt dramatisch af!

Mart staat voor nieuwe uitdagingen in zijn leven, zowel op muzikaal gebied als persoonlijk, aangezien hij samen met zijn vriendin Jennifer van Ooijen hun eerste kindje verwachten.

Zanger Mart Hoogkamer in diepe rouw: ‘Je was als familie voor me’

Ondanks de vreugde van deze gebeurtenis, kent de zwangerschap ook moeilijke momenten. Jennifer heeft recent gedeeld dat het begin van de zwangerschap zwaar voor haar was.

Mart Hoogkamer en vriendin in diepe rouw: Intens tragisch bericht.

“Ik voelde me echt ellendig, maar gelukkig gaat het nu beter en voel ik me weer wat normaler,” zei ze tijdens een interview met Shownieuws.

Mart Hoogkamer deelt heftig nieuws: ‘Had ik maar naar haar geluisterd’

Mart is volledig toegewijd aan zijn rol als komende vader en ondersteunt Jennifer op alle mogelijke manieren.

Collega klapt uit de school over Mart Hoogkamer: ‘een magere uitgebluste jongen’

”Tijdens onze vakantie, wanneer het buitengewoon warm was, vroeg Mart aandacht voor de verkoeling: ‘Ga jij even het water in?’”

Mart Hoogkamer deelt heftig nieuws: ‘Had ik maar naar haar geluisterd’

”Hij verklaarde: ‘Niet voor jou, maar voor de kleine meid, die moet wel afkoelen!’ Het blijkt dat zijn zorgzaamheid opmerkelijk is.”


1. De ontvangst van veel negatieve reacties is door hem gedeeld.
2. Hij deelt begrip voor de frustratie.
3. Zijn benoemde critici beschuldigen hem van leugenachtigheid!
4. Er wordt beweerd dat hij een bedrieger en leugenaar is.
5. De zanger geeft aan veel negatieve berichten te hebben ontvangen.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven