Erica Meiland geeft kritiek op bekende blondine: ‘Ga weg’

WhatsApp Image 2024 09 19 at 205953jpg

Er is door Erica Meiland kritiek geuit op Linda de Mol vanwege haar beslissing om bij Jeroen Rietbergen te blijven. Erica deelt graag haar mening hierover.

De bekende realityster van Chateau Meiland is duidelijk teleurgesteld in de voormalige televisiester en begrijpt niet waarom Linda ervoor kiest om trouw te blijven aan een man met een beladen verleden.

moo

“Ik wil dat Jeroen gewoon verdwijnt!” aldus de duidelijke uitspraak van Erica. Met haar sterke steun voor vrouwenrechten begrijpt ze niet dat Linda ervoor kiest om bij hem te blijven, zelfs na het seponeren van de zaak tegen Jeroen. “Alsof zijn daden nu vergeten moeten worden,” vertelt ze in een interview met Weekend.

em1

Jeroen Rietbergen heeft zelf toegegeven dat hij ‘meerdere seksuele contacten’ heeft gehad met vrouwen die betrokken waren bij The Voice. “Linda heeft hem toch niet nodig? Dat begrijp ik niet.”

mol

Ondanks dat ze begrijpt dat Linda persoonlijke redenen kan hebben om voor Jeroen te kiezen, vindt ze het onverklaarbaar: “Natuurlijk zal ze gevoelens hebben voor zo’n man.”

em2

“Hij heeft wel goed voor de kinderen gezorgd. Maar wil je voor altijd met hem geassocieerd worden? Nee. Ik zou denken: jij bent anders dan ik dacht, ik hoef niet meer met jou om te gaan. Dat vind ik vreemd.”

mlo

Erica is ook verbaasd dat niemand in Linda’s omgeving haar lijkt te waarschuwen.


“Wat zou Linda’s manager Xenia Kasper over Jeroen zeggen? Die zal toch ook wel zeggen: ‘Rot toch op met die Jeroen’?”

em3

Erica Meiland maakt met deze uitspraak duidelijk dat ze geen begrip heeft voor de keuze van Linda de Mol. Het is typerend voor Erica om direct te zijn in haar communicatie.

WhatsApp Image 2024 09 05 at 082049

1. Zo dat noemen we dus duidelijke taal!
2. Deze twee dames zullen geen vriendinnen worden!
3. Erica Meiland zoals we haar kennen…
4. Erica laat even weten wat ze van de situatie vindt.
5. Ze laat weten dat ze er niets van begrijpt!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven