BenB Vol Liefde Peter knuffelt met deze deelneemster: ‘Straks breng ik je weer naar huis’

WhatsApp Image 2024 09 20 at 114857 2jpg

De deelname van Peter aan het programma BenB Vol Liefde zorgde voor de nodige opschudding.

Er was aanvankelijk interesse van Peter in Iris, die echter tot niets leidde. Daarna ontstonden speculaties over een mogelijke romance met Malgosia, maar Peter noemde dat later ‘een grap’.

Echter, recente ontwikkelingen tonen aan dat Peter en de besproken Malgosia dichter tot elkaar komen, zoals gemeld door De Telegraaf.

Peter, voorheen bekend om zijn opvallende staartje, heeft nu zijn look veranderd en geeft opnieuw danslessen.

Kort na de opnames verschenen foto’s van Peter en Malgosia in een innige omhelzing. Dit onverwachte koppel trok direct de aandacht van de media.

Peter onthulde later dat het allemaal een opgezette grap was.

Destijds vertelde hij lachend: “Iedereen tuinde erin, ha ha.”


Vandaag was Peter dansles aan het geven in aanwezigheid van De Telegraaf die kwam kijken. Malgosia was onverwacht ook aanwezig, wat resulteerde in een interessant gesprek.


Ze onthulde dat ze inmiddels ‘de tweede kus’ van Peter had ontvangen. Terwijl ze hem recht in de ogen keek, vroeg ze: “Was dat ook een grap?”


Toen Malgosia dit zei, was Peter met stomheid geslagen en ze reageerde met een lach: “Dit zag hij niet aankomen. Nu heb ik je verraden, hè?”


Volgens Malgosia had de kus plaatsgevonden nadat Peter haar thuis had gebracht. Met een knipoog reageerde Peter hierop: “Straks ga ik je weer thuisbrengen. Dat wordt spannend, hè?”


Toen presentatrice Karlijn Bernoster vroeg of er mogelijk een derde kus zou komen, antwoordde Peter mysterieus: “Ik zeg niets. Ik blijf neutraal. Geen mening.”


In afwachting van de evolutie van de relatie tussen Peter en Malgosia, blijft het resultaat onzeker, de tijd zal de uitkomst bepalen.


Malgosia is van mening dat het vinden van echte liefde binnen één week tijd in programma’s zoals B&B Vol Liefde niet haalbaar is.


De vraag “Maar als dit tijd krijgt?” van Karlijn zorgde voor nieuwsgierigheid, waarop Peter reageerde met “Wie zal het zeggen…”


Malgosia merkte op: “Hij zal me wel even moeten missen, want ik ga over een paar dagen naar Polen en daar blijf ik toch wel voor lange tijd.”


1. De twee hebben het wel heel erg gezellig met elkaar….
2. Heel benieuwd wanneer het officieel gemaakt gaat worden!
3. Peter en deze dame kunnen blijkbaar niet zonder elkaar…
4. Toch nog een relatie dankzij deelname programma.
5. Deze twee zijn wel echt voor elkaar gemaakt!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven