Jan verklapt: ‘We hebben gebeld en gaan binnenkort op date’

WhatsApp Image 2024 09 20 at 154215jpg

Na zijn deelname aan het populaire tv-programma B&B Vol Liefde verliet de 74-jarige Jan zonder succes in de liefde met Iris, met wie hij een speciale band opbouwde tijdens de show.

Ondanks de afwezigheid van romantiek, blijft Jan positief. Hij onthulde onlangs dat er nu een nieuwe vrouw in zijn leven is en dat de vooruitzichten op een mogelijke relatie veelbelovend zijn.

“We hebben gebeld en binnenkort gaan we op date,” onthulde Jan in een interview. Tijdens zijn verblijf in B&B Vol Liefde leek er aanvankelijk een sterke connectie te zijn tussen Jan en Iris.

Ze konden goed met elkaar opschieten en deelden vele plezierige momenten. Desondanks bleef hun relatie op een vriendschappelijk niveau.

Terwijl Jan nog hoopte op meer, begon Iris een relatie met de Griekse deelnemer Tzsakis, wat uitgebreid werd besproken tijdens de reünieaflevering.

Tijdens de reünie kwam de nieuwe relatie van Iris ter sprake. Op beelden was te zien hoe zij en Tzsakis een kus deelden, wat voor Jan een moment van bezinning betekende.

Ondanks zijn kennis van Iris’ nieuwe liefde, was Jan teleurgesteld over het gebrek aan ruimte voor zijn eigen verhaal tijdens de uitzending.

“Ik zat er een beetje voor Piet Snot bij,” merkte hij ietwat teleurgesteld op in een interview met Veronica Superguide.

Ondanks zijn teleurstelling over de gemiste romantische kans, koestert Jan geen wrok jegens Iris. Hij begrijpt dat hun leeftijdsverschil invloed had op haar keuze.

Jan benadrukte dat hij zich momenteel in de derde fase van zijn leven bevindt, terwijl Iris zich nog in de tweede fase bevindt. Hij legde uit dat zijn eerdere romantische ervaringen hem hebben geleerd om realistisch te blijven over dergelijke situaties.

Jan deelde dat hij eerder een langdurige relatie had met een jongere vrouw, met wie hij 22 jaar getrouwd was. Deze relatie eindigde doordat zijn vrouw vond dat het leeftijdsverschil te groot werd.

Jan deelde openlijk dat zijn voormalige partner op een ochtend wakker werd en vond dat hij te oud was, wat uiteindelijk leidde tot het einde van hun relatie. Deze ervaring heeft Jan voorzichtiger gemaakt in het omgaan met leeftijdsverschillen, ook met Iris.

Ondanks dat de relatie met Iris vriendschappelijk eindigde, kijkt Jan positief terug op zijn deelname aan B&B Vol Liefde.

“Ik leef al twaalf jaar alleen en na mijn vorige relatie heb ik geen nieuwe relatie meer gehad,” deelde hij mee.

Het programma bood hem niet alleen de gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, maar bracht hem ook een waardevolle vriendschap met Iris.

Desondanks blijft de optimistische Jan hoopvol over de liefde. Hij verklapte dat er een nieuwe vrouw in zijn leven is die zijn telefoonnummer heeft gekregen via een gemeenschappelijke kennis.

Ze hebben al contact gehad en hebben een date gepland. “We hebben al gebeld en binnenkort gaan we daten,” zei Jan met een glimlach.

Een bewonderenswaardige eigenschap van Jan is zijn positieve instelling, vooral gezien de moeilijkheden die hij in de liefde heeft meegemaakt.

Hoewel Jan niet de romantische relatie heeft gevonden waarop hij had gehoopt in B&B Vol Liefde, heeft hij het avontuur op een positieve manier afgerond.

“Ik had niet durven denken dat ik als laatste man zou overblijven,” bekende hij tijdens het interview.

Jan toont met zijn openhartigheid over zijn ervaringen, zowel in de show als in zijn persoonlijke leven, dat hij alle aspecten van het leven omarmt, inclusief de hoogte- en dieptepunten.


Naam blurrde kijkt ambitieus naar de toekomst: “Soms moet je gewoon de kansen grijpen die je krijgt, omdat je nooit weet wat er op je pad komt.”


Met een op handen zijnde date in het verschiet blijft Jan optimistisch over het vinden van een nieuwe liefde om het laatste hoofdstuk van zijn leven mee te delen.

1. De nieuwe ontwikkelingen in Jan zijn leven zijn zeker interessant, we volgen het met belangstelling!
2. Tijdens een interview deelt Jan meer over deze dame!
3. Tijdens een interview spreekt Jan uit enthousiasme wat meer dan hij van plan was!
4. Wat een leuke ontwikkeling, we zijn benieuwd hoe het zal verlopen!
5. Na het uitwisselen van nummers, staat de eerste date gepland.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven