Andre Hazes over zijn grootste angst sinds hij stopt met drinken: ‘in alles’

WhatsApp Image 2024 09 20 at 161316jpg

De wens van André Hazes is recent naar buiten gekomen, waarin hij hoopt herinnerd te worden om de positieve impact die hij naloopt.

Ondanks de moeilijkheden die zijn familienaam in het verleden met zich meebracht, hoopt de zanger dat mensen in de toekomst met een glimlach aan hem zullen denken.

Andre continu omringd door deze man: ‘Misschien is hij bang voor Rachel’

In een interview met het weekblad Weekend, heeft Hazes tijdens een Q&A op zijn sociale media zijn ambitie gedeeld om het negatieve imago van de Hazes-naam te transformeren naar iets positiefs.

“Er is natuurlijk een tijd geweest dat de naam Hazes veel narigheid met zich meebracht, maar ik wil de aankomende jaren gebruiken om dat helemaal om te draaien,” vertelt Hazes. “Ik wil dat wanneer mensen weten dat André Hazes komt, ze vrolijk worden.”

Andre Hazes krijgt lastige vraag over zijn moeder: ‘deze is wel heel recht op de man af’

Naast zijn gesprekken over persoonlijke uitdagingen, heeft Hazes het ook over zijn nieuwe rol als voetbaltrainer. Hij deelt dat sinds een grote verandering in zijn leven, namelijk het stoppen met alcohol, hij nieuwe angsten heeft ervaren.

Andre Hazes deelt enorm confronterende video: ‘Monique was mij spuugzat’

Hij reflecteert op deze verandering en merkt op: “In de tijd dat ik rock-’n-roll leefde en altijd een beetje het randje opzocht, dacht ik over niks na,” deelt hij.

Andre Hazes woest na onderbreking: Om erger te voorkomen besluit hij weg te gaan

“Nu zie ik in álles het gevaar.” Deze zorgen zijn met name gericht op zijn zoontje Dré. Desondanks probeert André ervoor te zorgen dat Dré van het leven blijft genieten, en neemt hij dan ook actief deel aan de momenten samen, ondanks zijn bezorgdheid.

Andre Hazes maakt zich zorgen om zijn zoontje: ‘Ik vind het niet heel relaxed’

Deze veranderingen tonen ook zijn zorgen over zijn zoontje Dré, waar hij alles aan doet om ervoor te zorgen dat zijn zoon gelukkig en veilig blijft.

Een keuze die hij maakte om meer quality time door te brengen met zijn zoon.

Andre Hazes openhartig over zijn vader: ‘Ik voel me niet in de eerste plaats zijn zoon’

Recentelijk zijn beelden opgedoken van deze nieuwe wending in zijn carrière, waarin Hazes een actieve rol speelt in de training van het team van zijn zoon.

Andre Hazes gaat flink door het stof: ‘Ik was op dat moment heel boos op jou’

Tijdens het interview kreeg André de vraag welk dier hij zou willen zijn. Met een knipoog antwoordde hij:

Behoorlijk grote domper voor Andre Hazes: Bittere nasmaak voor zijn fans!

“Ik zou een hond bij Monique willen zijn. Als ík aan een berg zou hangen en haar honden ook, dan redt ze eerst de honden. De liefde die honden van haar krijgen is bizar.”

Andre openhartig over stoppen met zingen: ‘Ik dacht dat ik helemaal het mannetje was’

Hij uitte ook zijn nieuwsgierigheid naar het leven van anderen en zijn verlangen om onopgemerkt als vlieg te kunnen meekijken.

Andre Hazes overladen met kritiek: ‘Nog steeds in een identiteitscrisis?’

In zijn benadering van innerlijke schoonheid wijst Hazes erop dat hij altijd tracht het positieve te zien, ongeacht de moeilijkheid van de situatie.

Deze twee mannen zijn woest op Andre Hazes: ‘wij willen een bevestiging’

Ondanks hoe zwaar of intens iets is, probeer ik altijd het goede te ontdekken,” verklaart hij. Hij benoemt zijn speelse lach en open persoonlijkheid als zijn meest gewaardeerde eigenschappen wat zijn uiterlijk betreft.

Vreemde actie van Andre Hazes: ‘in afwachting van waarschijnlijk de aankondiging van iets’

Op de vraag hoe hij zijn laatste dag zou doorbrengen, merkt hij op dat zijn antwoord in de loop der jaren veranderd is. “Een paar jaar terug zou ik vast van alles hebben genoemd dat ik zou doen op zo’n laatste dag,” geeft hij toe.

Andre Hazes zal niet trouwen met Monique: ‘Hij is niet sterk genoeg om zich te weren’

“Maar nu denk ik dat ik heel rustig met het gezin herinneringen zou maken en over alles zou praten. Ik zou het allerbelangrijkste vinden om nu alle vragen te stellen, zodat je later nooit denkt: ‘Ah shit, dit had ik nog wel van hem willen weten.’”

Andre Hazes heeft zijn hart verloren en laten weten dat er gezinsuitbreiding is!

Door openhartig te zijn en zijn visie op zowel persoonlijke als professionele groei te delen, laat André Hazes zien dat hij stappen zet naar een positieve toekomst.

Andre Hazes over de band met zijn moeder: De reden waarom zij twijfels heeft over Monique!

1. Zijn woorden onthullen een diepgewortelde angst die hij dagelijks ervaart.
2. Andre is vastbesloten om verandering te omarmen.
3. Hij bekent dat hij overal gevaren ziet.
4. De genomen beslissing heeft hem meer zorgen gebracht dan ooit tevoren.
5. Andre deelt zijn verlangens en angsten openlijk.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven