Malgosia deelt haar schoonheidsgeheim: Dit gebruikt ze op haar gezicht en lichaam!

mal4 1jpg

De deelnemer Malgosia, die opvalt in het programma B&B Vol Liefde, heeft een bijzondere dagelijkse gewoonte: ze smeert dagelijks roomboter op haar gezicht.

In een interview met VROUW onthult de 51-jarige Malgosia waarom ze deze onconventionele aanpak verkiest.

Hoewel Malgosia officieel 51 jaar oud is, voelt ze zich jeugdig en barst ze van energie. Ze wordt vaak jonger ingeschat en benadrukt dat haar geheim niet alleen draait om uiterlijke verzorging.

“Het allerbelangrijkste is dat een vrouw goed in haar vel zit,” deelt ze. “Je kunt jezelf prachtig opmaken en aankleden, maar dat gaat je niet helpen als je moe of depressief bent.”

”Je uitstraling is hetgeen wat mensen bijblijft.” In plaats van dure schoonheidsproducten te gebruiken, verkiest Malgosia natuurlijke middelen.

“In Polen woon ik vlakbij een bos, dus ik gebruik gewoon mijn eigen kruiden. Ik maak van brandnetels en roomboter mijn dag- en nachtcrème.”

“Zelf maak ik de boter van geitenmelk,” zegt ze. De roomboter is niet alleen voor haar gezicht bedoeld.

Met deze verrassende beautygewoonte laat Malgosia zien dat eenvoud en natuur ook effectief kunnen zijn in een wereld vol commerciële producten.

“Ik neem zelfs een bad, net zoals Cleopatra. Zij nam regelmatig een bad van geitenmelk vanwege haar prachtige huid.”

“Ik weiger kraanwater te drinken in Nederland. Ik heb mijn eigen bronwater uit de bergen van Polen. Dat neem ik in flessen mee naar Nederland.”

1. Malgosia maakt van deze producten haar eigen creme!
2. Ze baddert en smeert zichzelf in met dit opmerkelijke goedje!
3. Malgosia maakt haar eigen creme van deze twee bijzondere producten!
4. Hoe komt ze er op om hier in te badderen?
5. Een nogal opmerkelijk goedje dat zij zelf maakt in Polen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven