Jan Smit maakt iets belangrijks bekend: ‘Ik ben erg blij’

WhatsApp Image 2024 03 03 at 121226jpg

De zanger en presentator Jan Smit blijft voorlopig te zien bij AVROTROS, aangezien zijn contract met de omroep voor drie jaar is verlengd. Momenteel is hij te bewonderen in het programma Beste Zangers.

Jan Smit voelt zich niet meer welkom: ‘Hij zit nu op mijn plek’

Zowel Jan als AVROTROS hebben dit nieuws bekendgemaakt. Jan Smit is al bijna twintig jaar een bekend gezicht bij de omroep en heeft diverse programma’s gepresenteerd, waaronder dus ook Beste Zangers.

Mes in de rug: Jan Smit is keihard weggestuurd en plaatst emotioneel statement!

“In de programma’s die ik presenteer kan ik kwijt wat ik belangrijk vind. Dat is nieuwe en gevestigde artiesten een podium geven,’‘ zei de Volendamse zanger.

Geschrokken voorzitter Jan Smit verdrietig door het kritiek dat hij niet zag aankomen

”Ik ben dan ook heel blij dat ik dit de komende jaren kan blijven doen.” Jan wordt door AVROTROS geprezen voor zijn toewijding aan de Nederlandse muziek. Bart Barnas, mediadirecteur, voegde toe:

Jan Smit vult zijn bankrekening goed: Dit moet je betalen voor een optreden van een half uur!

“Het is van belang om mensen te verbinden door muziek, iets waar Jan zich al die tijd voor heeft ingezet,” verklaarde een vertegenwoordiger van de omroep voor cultuur.

Jan Smit is de realiteit volledig kwijt en krijgt kritiek: ‘dat is echt zijn grootste nachtmerrie!’

“Hij zit als het ware verweven in het DNA van onze omroep, en ik ben zeer tevreden dat dit ook in de komende jaren zo zal blijven,” zei Bart.

Bizarre foto online verschenen van Jan Smit:

Ondanks zijn nieuwe woonplaats in Marbella, waar hij recentelijk met zijn gezin is gaan wonen en hun huis heeft laten renoveren, zal Jan de komende drie jaar op televisie te zien zijn.

Niet normaal: Dit bedrag moet je betalen voor een optreden van Jan Smit van 30 minuten!

Naast zijn werk bij AVROTROS heeft Jan aangekondigd plannen te hebben om samen te werken met een Vlaamse makelaar om anderen te helpen met het verwezenlijken van hun dromen in Spanje.

Jan Smit helemaal klaar met kritiek: ‘domme en negatieve gezeik’

Leslie de Ruiter, een sterrenmakelaar met een nieuwe concurrent, blijft rustig en benadrukt tegen Shownieuws dat ze zich geen zorgen maakt.

Jan Smit helemaal klaar met kritiek: ‘domme en negatieve gezeik’

“Jan heeft heel veel verstand van zingen, entertainment en ook van voetbal. Ik denk eigenlijk dat Jan overal verstand van heeft, behalve van onroerend goed.”

Jan Smit helemaal klaar met kritiek: ‘domme en negatieve gezeik’

1. Maar de zanger komt met nog meer verrassend nieuws!
2. Voor hem is het belangrijk dat hij kan delen wat hij kwijt wilt.
3. De zanger is helemaal in zijn nopjes en ontzettend blij.
4. Jan Smit is ontzettend blij hiermee!
5. Ontzettend fijn voor Jan Smit

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven