BenB Malgosia geeft niks om Albert en zet hem flink voor schut!

maajpg

Malgosia onthult een pikant geheim over Albert na einde B&B Vol Liefde

Na het einde van het seizoen van B&B Vol Liefde, mogen de deelnemers eindelijk vrijuit praten over hun belevenissen in het programma nu de geheimhoudingsplicht is opgeheven.

WhatsApp Image 2024 09 23 at 105737

Wat Malgosia recentelijk onthulde, trekt behoorlijk wat aandacht: “Nu stik je in mijn H-cup,” deelde ze zonder terughoudendheid.

mgljpg

Het afgelopen seizoen was een groot succes met diverse opvallende deelnemers. Een van de meest spraakmakende figuren was ongetwijfeld Malgosia.

mg6jpg

Malgosia reisde af naar Spanje in een poging het hart van Albert te veroveren. Hoewel de liefde niet wederzijds was, hebben zij wel enkele intieme momenten gedeeld.

al 1

Volgens Malgosia zijn zij en Albert zelfs meerdere keren samen in bed beland, waarbij het bijna fout afliep voor Albert. Malgosia onthulde recent dat hij bijna stikte toen ze haar boezem in zijn gezicht drukte.

mgjpg

Ondanks dat Albert de situatie heeft overleefd en uiteindelijk voor Joyce heeft gekozen, blijft Malgosia wrok koesteren. Tijdens de reünie confronteerde ze hem met haar gevoelens, waarbij ook Joyce niet ontzag werd gespaard.

al1

“Gooi je tieten er maar uit,” sneerde ze naar haar rivale. Sinds haar vertrek uit het programma geeft de flamboyante Malgosia geregeld uiting aan haar afkeuring over Albert.

WhatsApp Image 2024 09 23 at 105737 1

Zij plaatst regelmatig berichten op social media waarin ze hem bekritiseert. Echter, Albert heeft momenteel weinig tijd om hierop te reageren, gezien hij verwikkeld is in een complexe echtscheiding met zijn ex-vrouw Margot.

WhatsApp Image 2024 09 23 at 105737 3

Ondertussen worden er op het Instagram-account van Malgosia steeds meer memes over Albert gepost, wat velen van haar volgers doet afvragen wat haar bedoeling hiermee is.

ml7

Haar recente handeling lijkt voor velen een grens te overschrijden: ze deelde een foto van Albert die nonchalant in bad zit, met een uitdagende tekst erbij. Het is nog onduidelijk of deze acties verdere consequenties zullen hebben voor de betrokkenen.

WhatsApp Image 2024 09 09 at 081926 1

“Hey sjaakie, ik ken jou van top tot teen in je naakie”. “En ik vraag niet, pak wat wil en het brengt de sensatie. Geen relatie? Je weet het niet, maar ik ben met probatie.”

WhatsApp Image 2024 09 09 at 081926

“De vodka was te sterk. Nu ga ik weer te ver? Nu stik je in mijn H cup. Je toetje was fataal, snoept een Poolse vrouw. Nu ga ik weer de bak in.”

sj

1. Met deze dame moet je dus geen spelletjes spelen.
2. Malgosia kent geen genade en gaat nu alle grenzen over!
3. Misschien gaat dit wel ietsiepietsie te ver!
4. Malgosia is Albert nog niet vergeten en zet hem goed te kakken!
5. De kans is groot dat Albert nu zit te huilen in een hoekje…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven