Glennis Grace boos omdat ze niet mag jureren bij The Voice: ‘Niks fout gedaan achter de schermen’

WhatsApp Image 2024 10 02 at 095722jpg

In een tijd van verandering komt The Voice of Holland weer op televisie, ondanks de problemen die het programma heeft meegemaakt.


Het populaire programma heeft stilgelegen vanwege verschillende problematische situaties die zich op de werkvloer hebben voorgedaan.

Glennis Grace over verdrietige vriend Gordon: ‘Het is gewoon niet leuk’

Belangrijke gezichten uit de show, zoals Marco Borsato, Ali B en Jeroen Rietbergen, hebben geleden onder de onthullingen. Ook de toekomst van The Voice was onzeker door deze gebeurtenissen.

Glennis doet onthulling over deze bekende man: ‘Hij is een soort vaderlijk figuur voor me’

De beslissing over de terugkeer van voormalig jurylid Glennis Grace is nog niet genomen. Na een incident in een Amsterdamse supermarkt heeft haar reputatie schade opgelopen. Het is afwachten of zij opnieuw een rol zal krijgen in het programma.

Glennis Grace over het grootste verlies na Jumbo-rel: ‘vind ik het allerergst van alles’

Insiders speculeren dat The Voice een nieuwe start wil maken zonder juryleden of medewerkers die negatieve aandacht hebben gekregen.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Victor Vlam, kenner van de media, denkt echter dat het een uitdaging kan zijn. “Er is waarschijnlijk niemand die wil dat zij terugkeert in de jury.”

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

“Misschien kijkt zij er echter anders tegenaan. Misschien wil zij graag terugkomen en aantonen dat zij destijds in de jury zat en zich niet misdragen heeft achter de schermen.”

Glennis Grace volledig controle kwijt: ‘voelt letterlijk alsof je geen adem krijgt’

“Ik wil terug in die jury! Ik accepteer het niet als ik eruit word gezet!’ Net zoals bij de Ladies of Soul zou ze hierover misschien openlijk de strijd aangaan.

Spannend moment voor Glennis Grace: Oog in oog met vijftig medewerkers van de Jumbo!

Volgens Victor is het beter als RTL kiest voor andere juryleden: “Ze zullen natuurlijk elk jurylid mijden dat ook maar op enige wijze een vlekje heeft of een mogelijk schandaal heeft.”

Koningin waardig gevoel voor Glennis Grace: Dit zijn haar bijzondere kleedkamerwensen!

“Dan kom je volgens mij uit bij mensen als Davina Michelle. Een succesvolle jonge artiest, internationale uitstraling, frisse uitstraling. Een nieuwe generatie die daar een kans krijgt.”

Dit is de nieuwe vriend van zangeres Glennis Grace: ‘Hij is heel erg lief’

Glennis kijkt uit naar de kans om weer plaats te nemen op een draaistoel. “Absoluut! Daar zou ik niet eens over hoeven nadenken. En het programma stopte toen ik er deel van uitmaakte. Ik zou er in ieder geval meteen weer ja op zeggen.”


Kijkers speculeren over de situatie van Glennis. “Kan haar reactie gefilmd worden wanneer ze eruit geknikkerd wordt?”

Glennis Grace over verdrietige vriend Gordon: ‘Het is gewoon niet leuk’

1. Het verlangen om terug te keren naar de jury is groot! Het is onacceptabel om er niet meer bij betrokken te zijn!
2. De wens van Glennis om opnieuw in de jury te zitten is sterk! Het accepteren van uitsluiting is geen optie!
3. Glennis Grace heeft de intentie om opnieuw toe te treden tot de jury! Het is frustrerend om buitengesloten te worden!
4. ‘Dit is misschien niet waar iedereen op zit te wachten’
5. Glennis deelt haar enthousiasme en kan niet wachten.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven