Malgosia zegt dat ze hulp nodig heeft: ‘Iedereen vindt het prima!’

mal1jpg

Na haar deelname aan het programma B&B Vol Liefde, ervaart Malgosia nog steeds de nasleep daarvan.

Op haar Instagram-account deelde ze onlangs dat ze besloten heeft om hulp te zoeken bij een psycholoog, met als doel om alles met Albert te kunnen verwerken.

In een video vertelt ze: “Ik wil hem begrijpen, waardoor ik het kan afsluiten.”

Ondanks haar intenties roept dit nog vragen op bij enkele volgers, vooral nu Albert een relatie heeft met Joyce.

In reactie hierop schrijft een volger op Instagram: “Laat het dan los. B&B Vol Liefde is voorbij.” Verder: “Je plaatst reacties van mensen delen en en haalt Albert steeds door het slijk. Let it go.”

Malgosia reageert fel en verklaart dat ze Instagram gebruikt als uitlaatklep om haar ervaringen te verwerken. In haar Stories zegt ze: “Dit is op mijn manier verwerken en niemand heeft hier een probleem mee!”

Een poging werd gedaan door Malgosia om het hart van Albert te veroveren tijdens het programma. Hoewel ze de nacht samen doorbrachten, werd ze uiteindelijk naar huis gestuurd.

Om te laten zien dat ze de nacht met Albert had doorgebracht, plaatste Malgosia demonstratief zijn sigaretten naast haar bed voor de camera.

Terwijl Albert beweert dat het bij één keer is gebleven, beweert Malgosia dat de kasteelheer twee avonden met haar in bed heeft doorgebracht.

1. Malgosia legt uit waarom ze hulp nodig heeft.
2. Het gaat toch niet helemaal goed met Malgosia.
3. Ze bijt fel van zich af na enkele ontvangen reacties!
4. Malgosia laat niet met zich sollen en haalt hard uit!
5. Malgosia laat zich door niemand tegenhouden!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven