Aldi klant schrikt zich thuis kapot bij opbergen sla: ‘Zo groot zie je ze zelden’

saladd 1jpg

Een opmerkelijke gebeurtenis overkwam een vader toen hij zijn boodschappen van de Aldi aan het uitpakken was – hij stond oog in oog met een gigantisch insect.

De 39-jarige Lee Westacott trof het beest aan in zijn koelkast, hoogstwaarschijnlijk meegelift in een zak sla.

Aldi staat bekend om zijn voorverpakte groenten, net als andere supermarkten.

Hoewel keurmeesters de groenten controleren, blijft het een menselijke taak en kan het gebeuren dat er iets over het hoofd wordt gezien.

In een interview met de Britse krant Metro.UK deelde Lee zijn ervaring: “Een enorme sprinkhaan. Hij leek wel gemuteerd, want zo groot zie je ze zelden.”

Lee besloot de sla weg te gooien en nam contact op met Aldi om een klacht in te dienen.

Aldi bood hem een waardebon van £5 (€6.5) aan en vertelde hem dat hij zijn geld terug kon krijgen als hij de zak sla terugbracht.

Maar helaas was dit niet meer mogelijk omdat de sla al in de prullenbak lag. Lee vond de waardebon ook wat karig:

“Ik weet niet of hij over al mijn eten heeft gelopen.” Aldi reageerde dat er geen bewijs was dat de sprinkhaan afkomstig was uit de sla, maar gaf toe dat dit incidenteel kan gebeuren.

“Een van onze prioriteiten is de versheid van onze producten, maar het kan voorkomen dat er incidenteel insecten meeliften,” zei Aldi, die zijn excuses aanbood aan de geschrokken Lee.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven