Bartina vertelt over Ronald Koeman: ‘niet altijd trouw in relaties’

WhatsApp Image 2024 06 09 at 175024jpg

Ronald Koeman, de bondscoach, is momenteel bezig met de voorbereidingen voor het EK van 2024, dat binnenkort van start gaat.

Tussen deze drukte door heeft Bartina, de vrouw van Ronald met wie hij al lang gelukkig is, recentelijk een openhartig gesprek gevoerd.

Echter, er is ook verdrietig nieuws, want Bartina heeft kort geleden onthuld dat haar borstkanker is teruggekeerd en door haar artsen nu als chronisch wordt beschouwd.

”Op dit moment ben ik stabiel. Er zijn vier of vijf planken vol medicijnen. Hiermee kan je oud worden. Het geeft me een fijn, positief gevoel,” zo deelde Bartina in een interview met VROUW Magazine.

Ze wonen samen in Spanje waar ze genieten van het leven. Bartina deelt ook meer details over hun relatie, die momenteel goed is maar dat in het verleden niet altijd zo was.

”Op een gegeven moment kwam ik iemand tegen en die vond ik zo leuk! Misschien kwam het ook omdat ik te weinig aandacht van Ronald kreeg op dat moment, dat ik daar wat meer op inging.”

Uiteindelijk besloot Bartina om haar man trouw te blijven, iets dat niet van haar echtgenoot Ronald gezegd kan worden.

”Hij is niet altijd een heilig boontje geweest.” Volgens Bartina heeft hij een hoop verleidingen moeten weerstaan, maar heeft hij ‘misschien wel eens een avontuurtje gehad’.

Volgens Bartina hoort dat er eigenlijk ook wel bij. ”Niet dat we een open relatie hebben, maar de mens staat toch niet altijd helemaal monogaam in het leven.”


“Nu we ouder worden, ligt dat wel achter ons,” concludeert Bartina de openbaring.


1. Of haar echtgenoot Ronald nou blij is met deze onthullingen…
2. Volgens Bartina is hij geen heilig boontje geweest!
3. Waarom zou je deze informatie delen met de buitenwereld?
4. Waarom deze persoonlijke onthullingen delen?
5. Nou fijne echtgenoot dan die Ronald Koeman…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven