Berichten van John van het Schip aan 21-jarige openbaar gemaakt: ‘Gesprek begon normaal’

johnjpg

John van ‘t Schip, voormalig interim-trainer van Ajax, zal komend seizoen een andere rol vervullen bij de club uit Amsterdam.

Momenteel geniet John van ‘t Schip van zijn vakantie, waarbij voetbal niet bepaald bovenaan zijn agenda staat.

Echter, screenshots van conversaties tussen John en een 21-jarige vrouw zijn naar buiten gekomen, die beweren dat de berichten van John als ‘vulgar’ worden beschouwd.

Juicechannel heeft deze screenshots ontvangen en de 21-jarige vrouw wil graag delen welke ‘ongepaste’ berichten ze van hem heeft ontvangen.

Op Instagram meldt het kanaal: “John lijkt zich bezig te houden met erg jonge vrouwen. Op 60-jarige leeftijd hebben we een dame van 21 gesproken die wat vreemde berichten heeft ontvangen. Het gesprek begon normaal, maar na verloop van tijd werd John steeds vrijpostiger.”

Het is opmerkelijk dat John zelfs voorstelt dat de dame bij hem kan logeren, of andersom in zijn hotel in de stad.


In het licht van het leeftijdsverschil wordt het interessant wanneer John opmerkingen maakt over de borsten van de dame.


“Ik ben een borsten man haha… mooie natuurlijke vorm, geen implantaten. Mijn vrouw had ook mooie. Volgens mij heb jij ook hele mooie. Fijne dag knappe lieve.”


Op dit moment verspreiden deze screenshots zich snel over het internet, en hieronder staat wat Juicechannel precies heeft gepubliceerd.


author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven