John de Bever haalt uit naar Rachel Hazes: Toch geen sprake van vriendschap!

WhatsApp Image 2024 05 01 at 222224jpg

Recent heeft John de Bever opmerkelijke uitspraken gedaan over zijn band met Rachel Hazes, waarmee hij duidelijkheid heeft verschaft over eerdere speculaties omtrent hun vriendschap.

Hoewel er eerder momenten van toenadering leken te zijn, legt de zanger nu uit dat hij Rachel Hazes eigenlijk niet als een vriendin beschouwt.

“Ze is geen vriendin,” verklaarde John de Bever in een recent interview met het weekblad Weekend.

Deze onthulling van John de Bever volgt op kritiek van fans over zijn relatie met Rachel.

John en zijn echtgenoot Kees Stevens deelden trots een foto op Instagram waarop zij een exclusief gouden bankbiljet van André Hazes in ontvangst namen van Rachel Hazes.

Sommige fans reageerden echter negatief. Enkele volgers uitten onbegrip en ontevredenheid over het contact met Rachel.

Reacties zoals “Hier raak je fans mee kwijt, als je met dat rare wijf om blijft gaan, want niemand moet haar” en “Wat jammer dit. Fan van jullie, maar deze narcist hoef ik niet in beeld te zien,” verschenen onder de post.

In het interview belicht John zijn ware vriendenkring, waarin hij zijn echtgenoot Kees en vervolgens Johan Derksen als zijn beste vrienden noemt.

“Nog steeds ga ik elke week naar hem toe. Ik spreek hem elke dag”, deelt John over zijn band met Derksen.

Inzake zijn interacties met Rachel Hazes merkt hij op: “Die heb ik twee keer gezien in mijn leven. Bij Holland Zingt Hazes, waar ze me voor uitgenodigd had.”

Hij verduidelijkt verder dat Rachel ook bij hem thuis is geweest om het gouden bankbiljet te overhandigen, een bezoek dat onverwacht kwam.

“Maar dan ben je nog geen vriendin hè. Nee, vrienden zijn natuurlijk wel iets anders, daar heb je al veel mee opgebouwd en meegemaakt.”

Deze verklaringen van John de Bever werpen een nieuw perspectief op zijn sociale kring en benadrukken de complexiteit van publieke relaties in de entertainmentwereld.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven