Boer Harm wordt op film gezet terwijl hij zich omkleedt zonder zijn masker

brhjpg

Boer Harm, die bekend staat om zijn rapacts met masker en pakkende nummers, veroorzaakt momenteel een golf van opwinding.

Zijn hits, waaronder een kinderuitvoering van ‘Brommers Kieken’, winnen aan populariteit en lijken bijna universeel in de smaak te vallen.

Met maar liefst 300 geboekte optredens en een prijskaartje van 3300 euro voor een optreden van 30 minuten, voorspellen sommigen dat Boer Harm binnenkort miljonair zal zijn.

Een van de geheimen achter het succes van Boer Harm lijkt het masker te zijn dat is ontworpen door Sergey Mezhericher en wordt verkocht voor ongeveer 500 euro op Etsy.

Oorspronkelijk gebaseerd op ‘Friar Tuck’ uit Robin Hood, blijkt het masker een lucratieve investering te zijn voor Boer Harm, alias David Alfred Bouman.

Lang was het onduidelijk.

Door de registratie van het domein ‘deboerenrapper.nl’ is het mysterie onthuld van wie er schuilging achter het masker van Boer Harm.

Uit de domeinregistratie blijkt dat het domein op naam staat van Grietje, de vriendin en DJ van Boer Harm, wat aantoont dat David Bouman de persoon achter het masker is.

Hoewel de meeste mensen David Bouman niet herkennen en niet weten hoe hij eruitziet, circuleren er nu beelden uit het Friese Blije waarop een man zonder masker te zien is, die zich verkleedt als Boer Harm.

Echter, degene in de beelden lijkt niet David Bouman te zijn, aangezien zijn ware gelaat anders is en het masker dat hij draagt elders verkrijgbaar is.

Niettemin voorspellen we dat tijdens carnaval 2025 veel mensen zullen verschijnen verkleed als Boer Harm in ons landje.

@frerikdeswetser dit is hem dus! de man achter het masker! ik heb hem ontaskerd @boerharm @BoerHarm @BoerHarm #boerharm #hengheng ♬ Brommers Kieken – BoerHarm

1. Dit is dus niet de man waarvan iedereen denkt dat het Boer Harm is!
2. Bekijk de beelden goed: Is dit de echte Boer Harm?
3. Ook boeren moeten zich omkleden…
4. Huh is dat nou Boer Harm zonder masker op zijn gezicht?
5. Deze beelden verspreiden zich snel over het internet!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven