Man gaat los in buurtapp vanwege container: Hinder bij uitlaten van hond!😂🤣

cont 1jpg

Soms veroorzaken buurtapps meer drama dan ze oplossen, zoals onlangs gebeurde in een buurtgroep waar buurman Riemer de hoofdrol speelde.

Riemer uitte zijn frustratie over een vuilcontainer die op de stoep is geplaatst, wat volgens hem voor veel overlast zorgde.

Op de grappige website Kakhiel zijn screenshots verschenen van de discussie die plaatsvond in de buurtapp, waar Riemer een felle reactie gaf.

Hij eiste dat de container de volgende dag verplaatst of weggehaald zou worden, omdat hij en zijn hond er niet langs konden, ondanks dat er genoeg ruimte was zoals te zien was op de foto’s.

Buurvrouw Denise onthulde dat de bewoners van huisnummer 35 verantwoordelijk waren voor het plaatsen van de container.

Riemer drong er bij haar op aan om bij hen aan te bellen en te vragen of de container weggehaald kon worden, omdat zij dichtbij woonde.

Denise weigerde echter, vooral omdat het al laat in de avond was, namelijk 23.00 uur.

Een andere buurtbewoner, Attie, mengde zich in het gesprek en liet zien dat er genoeg ruimte was voor Riemer en zijn hond om erlangs te kunnen.

Riemer liet zich echter niet overtuigen en beëindigde de discussie gefrustreerd door te klagen over het gebrek aan ‘sociale cohesie’ in de app.

Dit incident toont aan hoe een eenvoudig probleem kan escaleren in een buurtapp en leidt tot een levendige, zij het vermoeiende, uitwisseling tussen buurtgenoten.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven