Carmen Pfaff wil dit graag anders zien bij Jean-Marie: ‘Dan ga ik even weg’

WhatsApp Image 2023 05 23 at 114148jpg

In een lange relatie zoals die van Carmen en Jean-Marie Pfaff is het normaal dat je elkaar door en door kent. In Het Laatste Nieuws deelt Carmen haar gedachte over iets dat ze graag anders zou zien bij haar echtgenoot.

Dochter deelt update over moeder Carmen Pfaff: ‘enig voorbehoud is nodig’

“Ik probeer Jean-Marie te leren om zich minder snel te ergeren,” legt Carmen uit. “Dan zeg ik dat hij eens aan zijn hart moet denken. Die persoon is het gewoon niet waard om je erover op te winden. Dat zeg ik hem dan.”

Nachtmerrie wordt werkelijkheid voor familie Pfaff: ‘mogen zelfs het huis nog niet binnen’

Om deze boodschap tot hem te laten doordringen, neemt Carmen soms afstand. “Dan blijf ik even uit zijn buurt,” vervolgt ze. “Of ik stuur hem de tuin in.”

Het noodlot slaat toe bij Carmen Pfaff: ‘Het is nog te vroeg om daarover zeker te zijn’

Hun kleinkinderen tonen veel interesse in hun grootouders. “Ze bellen vaak gewoon om te horen hoe het met ons gaat,” vertelt Jean-Marie.

Kelly Pfaff openhartig over grote misstap: ‘Ik zag alles in rook opgaan’

Dochters zijn van onschatbare waarde voor hun moeder. “Als ik naar het buitenland moet, komen ze bij ons slapen zodat Carmen niet alleen is,”

Recente jaren zijn zwaar geweest voor Carmen. Zo heeft ze osteoporose gekregen en moest ze vorig jaar herstellen van een hersenbloeding.

“Ik moest alles opnieuw leren tijdens mijn vijf maanden durende revalidatie in zorgcentrum De Mick in Brasschaat. Ik moest weer leren praten en stappen,” vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

Het noodlot slaat toe bij Carmen Pfaff: ‘Het is nog te vroeg om daarover zeker te zijn’

“Ik mocht naar huis zodra ik weer kon snelwandelen. Het stappen is nog steeds uitdagend, maar ik maak geleidelijk vooruitgang. Ik ben zelfs met Jean-Marie naar Duitsland gereisd bij de start van het EK,” deelt ze trots.

Dochter deelt update over moeder Carmen Pfaff: ‘enig voorbehoud is nodig’

Carmen heeft nog meer positief nieuws te delen. “Ik kan sinds kort weer autorijden, zij het voor korte ritjes. Er zijn anderen die veel zwaardere situaties doormaken dan ik,” benadrukt ze.

Nachtmerrie wordt werkelijkheid voor familie Pfaff: ‘mogen zelfs het huis nog niet binnen’

1. Dit blijft nog steeds een dingetje na 50 jaar huwelijk…
2. Het liefst ziet ze dit veranderen bij haar geliefde echtgenoot.
3. Volgens haar is het het allemaal niet waard.
4. Ze blijft uit zijn buurt of stuurt hem dan de tuin in….
5. Carmen ziet dit toch wel het liefst anders bij Jean-Marie..

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven