Claudio (63) is heel verliefd op zijn jongere vriend Semie (25): ‘Bij hem kan ik gewoon mezelf zijn’

sjpg

Er heeft zich een opvallende romantische ontwikkeling voorgedaan bij Claudio Spilatro, die 63 jaar oud is en zijn hart heeft verloren aan de 25-jarige Semie Atadja.

Nadat ze elkaar in 2017 ontmoetten via een dating-app, ondanks hun leeftijdsverschil van 38 jaar, groeide hun relatie snel uit tot een sterke en duurzame band.

Ondanks de kritiek van anderen, laten ze zich niet beïnvloeden door het significante leeftijdsverschil. Claudio benadrukt dat Semie zeker geen ‘gold digger’ is, zoals sommigen beweren.

Hij is ervan overtuigd dat haar genegenheid voor hem oprecht is en niet voortkomt uit financiële overwegingen.

Semie heeft zelf aangegeven dat mannen van haar eigen leeftijd vaak niet voldoen aan haar volwassenheidsstandaard.

Na reizen naar luxueuze plekken en verblijven in mooie hotels, beschrijft Claudio het begin van hun relatie als het vinden van de ideale, jonge en actieve partner die hij zocht.

Voor Semie is de relatie echter meer dan materiële zaken; ze bewondert Claudio vanwege zijn positieve karakter en probleemoplossend vermogen.

Semie is een influencer met zo’n 500.000 volgers op social media en zij werkt hier fulltime aan.

Ondanks haar nog niet zo hoge verdiensten via online activiteiten, werkt ze hard aan haar carrière en deelt ze enthousiast haar leven met haar publiek.


Online ontvangen ze kritiek ondanks hun sterke relatie. Semie wordt regelmatig bestempeld als ‘gold digger’ en Claudio wordt bekritiseerd vanwege het leeftijdsverschil.


Ze delen openlijk over de eerste schok die hun relatie veroorzaakte bij Claudio’s dochter, ex-vrouw en Semie’s zussen, maar zijn dankbaar voor de uiteindelijke steun die ze hebben ontvangen.


Claudio en Semie laten zich niet ontmoedigen door de meningen van anderen en genieten nog steeds intens van hun tijd samen. Hun verhaal illustreert dat liefde geen beperkingen kent en dat geluk mogelijk is, ongeacht leeftijd.


1. Haar zussen hebben het geaccepteerd want ze mogen mee op vakanties…
2. Ze is vooral blij dat ze alle vrijheid heeft
3. Voor Claudio is zij het meisje dat hij zocht…
4. Ze is uiteraard niet uit op zijn centjes…
5. Ze is nog jonger dan zijn dochter!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven