Vrouw wil steeds meer: Drinken zonder morsen lukt niet meer!

lfjpg

Wereldwijd groeit de trend van lipfillers, maar Vienna Würstel uit Mallorca heeft deze trend naar een uiterst niveau gedreven.

Haar ervaringen met maar liefst 30 ml lipfillers onthullen de uitdagingen die ze tegenkomt bij alledaagse activiteiten zoals eten en drinken.

Terwijl veel mensen vollere lippen aantrekkelijk vinden, laat Vienna’s situatie de praktische belemmeringen zien die hiermee gepaard kunnen gaan.

Ze benadrukt dat de grootte van haar lippen eenvoudige taken, zoals het nuttigen van voedsel en dranken, bemoeilijkt.

Vienna, die actief is op sociale mediaplatformen zoals TikTok, bespreekt openlijk de compromissen van cosmetische ingrepen.

Terwijl eten nog steeds redelijk onder controle is, blijkt drinken zonder knoeien een uitdaging te zijn.

Zelfs een simpele slok water kan gemorst worden, maar ze benadert dit met humor en een positieve instelling.

De keuze van Vienna om door te gaan met lipfillers heeft verschillende reacties opgeroepen, variërend van bewondering en bezorgdheid tot kritiek, waarbij sommigen haar vergelijken met een eend.

De diverse reacties laten zien hoe er verschillend gedacht wordt over cosmetische aanpassingen en hoe deze de maatschappelijke perceptie van schoonheid beïnvloeden.


Vienna blijft onverminderd vastbesloten om door te gaan met het vergroten van haar lippen, ondanks kritiek en uitdagingen. Ze benadrukt vooral het belang van persoonlijke keuzes en zelfexpressie.


Haar verhaal biedt een fascinerend inzicht in de extreme maatregelen die sommigen nemen in naam van persoonlijke schoonheidsidealen.

@titty_twins Pics auf Insta: Vienna.wuerstel #lipinjections #botox #filler ♬ Originalton – Vienna Würstel 🏳️‍⚧️

1. Ze deelt eerlijk over de obstakels die ze tegenkomt.
2. Er zijn bepaalde zaken die moeilijker zijn geworden.
3. Er zijn uitdagingen met zo’n grootte van lippen.
4. Drinken en eten is niet heel eenvoudig.
5. Haar verlangen is nog grotere lippen te hebben!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven