Efteling maakt veranderingen per juni: Meer betalen voor eten en drinken!

eftejpg

Altijd populair, ongeacht leeftijd, blijft de Efteling een favoriet park voor een uitje. Helaas zijn de toegangsprijzen de afgelopen jaren fors gestegen, wat het voor gezinnen met een beperkt budget moeilijker maakt.

De toegangsprijzen van het park in Kaatsheuvel variëren tussen de 38 en 51 euro. Daarnaast moeten bezoekers ook betalen voor het parkeren van hun auto.

Na een lange wachttijd bij attracties krijgt men vaak honger en gelukkig zijn er verschillende eetgelegenheden beschikbaar.

Het is gebruikelijk dat men bij een dagje uit meer betaalt voor eten en drinken. De prijzen in de Efteling waren al hoog, maar volgens de website Looopings zullen deze nu nog verder stijgen.

Eerder kostte een flesje ice tea 3,90 euro, maar dit wordt nu 4,30 euro. Een klein blikje cola, fanta of cassis was voorheen 3,70 euro en kost nu 4,10 euro.

Zelfs een flesje water gaat nu 3,70 euro kosten. Opmerkelijk genoeg zijn deze producten zelfs goedkoper in Disneyland Parijs.


Er zijn meldingen van prijsstijgingen bij Loopings. Zo wordt een patatje speciaal 50 eurocent duurder en kost nu 4,40 euro.


Een broodje Unox kost nu 5,50 euro, wat een euro meer is dan voorheen.


Daarnaast zijn er prijsverhogingen voor abonnementen. De jaarkaart was vorig jaar 215 euro, steeg in januari naar 250 euro, en vanaf 11 juni zijn er drie nieuwe abonnementsvormen:


  • Classic (225 euro per jaar)
  • Plus (275 euro per jaar)
  • Premium (390 euro per jaar)

De recente prijsstijgingen hebben veel kritiek van bezoekers ontvangen. Door je mening te delen op Facebook, kunnen anderen op de hoogte gesteld worden van deze veranderingen om verrassingen te voorkomen.


1. Zo dat is even schrikken! Niet normaal zeg..
2. Zin in een broodje UNox? Nu niet meer!
3. Even een snack tussendoor met het gezin is niet meer te betalen!
4. Je eigen eten en drinkwaar meenemen is goedkoper
5. Wat een bedragen, schandalig!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven