Vrouw wordt lastiggevallen door mannen in de sportschool: Zodra ze haar gezicht zien, lopen ze weg!

WhatsApp Image 2024 06 04 at 193416jpeg

Een video die Maria online deelde, laat zien hoe mannen haar proberen te versieren in de sportschool, maar snel wegrennen zodra ze zich omdraait. Het filmpje heeft al meer dan 3 miljoen views gekregen.


Hoewel het misschien verbazingwekkend is dat mannen vrouwen proberen te versieren in de sportschool, blijkt dit vaker voor te komen dan men zou denken.


Maria ondervindt hier ook hinder van, vooral omdat de mannen onmiddellijk wegrennen zodra ze zich omdraait.


Mensen die regelmatig sporten voelen zich vaak aangetrokken tot anderen met een vergelijkbare levensstijl.


Er zijn individuen die zich aangetrokken voelen tot fitnesscentra, wat begrijpelijk is. Het is echter cruciaal om hierbij te benadrukken dat dit gedrag niet als ongepast mag worden beschouwd.


Mensen mogen niet het gevoel hebben dat ze ongewenst benaderd worden. Sommige dames krijgen genoeg van de aandacht die ze krijgen terwijl ze strakke leggings dragen.


Ze voelen vaak de ogen op zich gericht en worden regelmatig aangesproken. Maria is een van de vrouwen die dit ervaart. Ondanks haar liefde voor sport laat ze zich er niet van weerhouden om naar het fitnesscentrum te gaan.


Als ze alleen

Als ze traint, krijgt ze regelmatig aanspraak van mannen, maar zodra ze reageert, verdwijnen ze vaak als sneeuw voor de zon, wat haar zat maakt om gezien te worden als een object.

Hoewel haar ‘achterkant’ misschien veel aandacht trekt, valt het op dat ze geen interesse heeft in mannen die haar proberen te versieren in de sportschool.

Bekijk hieronder de video die op TikTok is geplaatst, zodat je meteen begrijpt waarom mannen snel wegrennen zodra ze zich omdraait.

@mashaspeaches Thats one way to get rid of them #gymgirl #pregnanttiktok ♬ original sound – Maria

1. Dat hadden de mannen niet zien aankomen
2. Tja tijdens het omdraaien nemen ze al de benen
3. Dit is toch wel hilarisch!
4. Tijdens het omdraaien is het geflirt direct klaar!
5. Dat is even schrikken voor de mannen in de gym!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven