Proef je iets raars aan je McDonald’s frietjes? Dit kan de reden zijn!

mcdd 1jpg

Verwachtingen worden soms verrassend omgedraaid, zoals wanneer je solliciteert voor een clownsrol maar eindigt als afwasser of frituurmedewerker bij de bekende gele M.

Maar wanneer de zaken misgaan, kan het verlangen naar vergelding ontstaan. Bij een vestiging van McDonald’s in Booval, Australië, lijkt een medewerkster niet goed te begrijpen wat haar taak precies inhoudt.

Nadat ze het schoonmaken van de vloer had afgerond, gebruikt ze vervolgens een vuile dweil of zwabber. En wat besluit ze daarmee te doen? Precies! Ze hangt het te drogen bij de frituur.

Gezellig warm onder de warmtelamp, naast de bakjes met verse frietjes. Haar ongepaste handeling werd echter vastgelegd door omstanders met hun smartphones.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

McDonald’s verklaart dat het hier om een ‘incident van eenmalige aard’ ging en dat de manager de situatie met de medewerkster heeft besproken.

Boer neemt wraak nadat McDonald’s zijn grond vernielt

Hoewel men zou kunnen veronderstellen dat ze op zoek moet gaan naar ander werk, is het uiteindelijke resultaat nog onbekend.

“Ze mag van de filiaalmanager gewoon blijven,” vertelt de bron.

“Misschien heeft haar strategie wel gewerkt en zal ze binnenkort een rode pruik dragen en een grappig kostuum aantrekken om kinderen te vermaken,” zo wordt er gespeculeerd.

1. Waar zit het verstand! Hoe bedenk je dit? Gatverdamme!
2. Iedere keer als je frietjes eet ga je denken aan deze actie
3. De dame in kwestie mag gewoon daar blijven werken!
4. Dit is echt super vies, hoe verzin je het!?
5. Onbegrijpelijk dat ze geen ontslag heeft gekregen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven