Ben jij dol op frikandellen? Deze zaak verkoopt de frikanpouce!

fri 1jpg

De afgelopen periode zijn liefhebbers van zoetigheid flink verrast geweest.


Na de opkomst van de crompouce in Nederland volgde al snel de panpouce (pannenkoek), donpouce (donut) en oliepouce (oliebol). De nieuwste creatie, de frikanpouce, is echter de meest bijzondere!


Een video van frituurzaak Heisfrituurke waarin de frikanpouce wordt geïntroduceerd, verscheen op TikTok.


De video werd bijna een miljoen keer bekeken binnen een dag en de reacties waren lovend.


Veel mensen tonen interesse in de frikanpouce, wat een slimme zet van het bedrijf is om op deze trend in te spelen.


In de video is te zien hoe een gefrituurde frikandel wordt gevuld met room, daarna wordt er glazuur opgespoten en zo ontstaat de frikanpouce.


De frikanpouce voegt een zoete variant toe aan het assortiment, net zoals de discodel destijds populair was bij de introductie. De video toont ook hoe de frikanpouce wordt getest, met zichtbaar enthousiaste reacties.


Misschien wordt de frikanpouce wel de nieuwe favoriet in Nederlandse frituurzaken. Met wie zou jij graag een frikanpouce willen proberen?

@heisfrietuurke Kom jij hem proberen de frikan-pouce? #frikandel #heisfrietuurke #tompouce #frikanpouce #crompouce ♬ Frikan Del Sol – Terrieke

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven